Over Solvid Ondernemen

Dé specialist in re-integratie d.m.v. zelfstandig ondernemerschap

Maakt ondernemen vanuit een uitkering mogelijk

Door middel van ondernemerstrajecten op maat helpen wij jou om vanuit een uitkeringssituatie te re-integreren d.m.v. het zelfstandig ondernemerschap.

De trajecten worden afgestemd op basis van je bedrijfsidee, je behoeften en jouw belastbaarheid. Onze ervaren ondernemersadviseurs verliezen daarbij nooit het menselijke aspect uit het oog en gaan door totdat je 100% tevreden bent.

Een passende optie wanneer loondienst niet lukt

Bij re-integratie wordt vaak ingezet op het vinden van een baan in loondienst. Een zoektocht die soms eindeloos doorgaat, waarbij je soms werk gaat doen waar je niet gelukkig van wordt. 

Op het moment dat loondienst voor jou niet passend is, de juiste match uitblijft of als je altijd al de droom had om als zelfstandige te starten, is er een oplossing: re-integreren d.m.v. ondernemerschap.

Het ondernemerschap biedt een nieuw toekomstperspectief en de mogelijkheid werkzaamheden en werkdagen in te richten die passen bij jouw situatie.

De marktleider in re-integratie

Sinds 2003 heeft Solvid Ondernemen al meer dan 10.000 mensen vanuit een uitkeringssituatie ondersteunt richting het ondernemerschap.

Met 700+ ondernemerstrajecten per jaar en de successcores 98% bij een Werkfit traject en 76.5% bij een Naar Werk traject is Solvid Ondernemen het best scorende re-integratiebureau op het gebied van ondernemerschap.

Met passie en trots werken onze adviseurs dan ook dagelijks om deze geweldige prestaties vast te houden.

Ontmoet het team

Wil jij het ondernemschap onderzoeken?