Dennis Mallant

Adviseur

Regio

Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant

Specialisme

Meer informatie

Over

Ik ben Dennis Mallant, opgegroeid in het midden van het land en vanaf mijn studententijd woonachtig te Tilburg. Inmiddels ben ik al een paar jaar getrouwd met Alexandra en samen hebben wij 4 geweldige kinderen. Veel van mijn vrije tijd breng ik dan ook door met mijn gezin.

Daarbij heb ik een passie voor sport. Van jongs af aan heb ik altijd gevoetbald, maar toen ik daarmee stopte ben ik verslingerd geraakt aan Padel. Daarnaast probeer ik toch wel 2x in de week aan CrossFit te doen om lekker fit te blijven. In de weekenden ben ik als ouder langs het sportveld of het zwembad te vinden om mijn kinderen aan te moedigen bij hun eigen sport. Ook kijk ik regelmatig op tv naar sportwedstrijden en via het nieuws of de ouderwetse teletekst probeer ik veel sportuitslagen bij te houden. Er is dus maar weinig wat mij op sportgebied ontgaat.

Voordat ik bij Solvid Ondernemen kwam heb ik jarenlang bestuurders en andere vrijwilligers binnen sportverenigingen geadviseerd en gecoacht en hen ondersteunt bij de organisatie en ontwikkeling van hun vereniging. Denk ik aan sport dan denk ik aan passie, plezier, uitdaging, groeien en presteren.

Dezelfde waarden komen voor mij terug in het ondernemerschap. Bij Solvid Ondernemen gebruik ik mijn ervaring en expertise om startende ondernemers te begeleiden naar een succesvolle en duurzame onderneming. De diversiteit aan mensen die ik tegenkom en de mogelijkheid om hen te helpen in het realiseren van hun ondernemersdroom maakt mijn werk ontzettend leuk en waardevol.

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs