Dennis Stad

Adviseur

Regio

Zeeland, Zuid-Holland

Specialisme

Bedrijfsoptimalisatie

Meer informatie

Over

Ik ben Dennis Stad, geboren in Den Haag en woonachtig in België. Vanaf mijn eerste functie tot vandaag lopen bedrijven en mensen als een rode draad door mijn activiteiten. Van internationale functies binnen de financiële wereld, waar ik bedrijven analyseerde, adviseerde en teams begeleidde, naar een managementfunctie binnen de wereld van recruitment tot een HR Business Partner bij een Zwitserse riviercruisemaatschappij waar de persoonlijke ontwikkeling centraal stond.  Al deze ervaringen mag ik bij Solvid Ondernemen inzetten om ondernemers bij te staan in het behalen van hun doel: succesvol ondernemerschap. Niets is mooier dan de ondernemer te zien groeien in het traject naar dat doel. Maar ook de voldoening die wij samen uit ons partnerschap halen is voor mij een grote drijfveer.  Dat is waar ik elke keer voor ga en elke ondernemer wil laten beleven.

Met een sterk fundament onder jouw onderneming zoals structuur, planning, overzichtelijke administratie en duidelijke kennis van de afzetmarkt is er meer ruimte voor focus op klanten, kwaliteit, service en omzet.

In mijn vrije tijd ben ik trainer van JO19 en technisch adviseur bij de voetbalvereniging. Daarnaast ga ik graag wandelen, denk daarbij aan de Nijmeegse 4daagse. Genieten met familie, vrienden en mijn hond en het verslinden van boeken en magazines met economische, historische of psychologische inhoud zijn activiteiten waar ik ook veel plezier uit haal.

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs