Zet vandaag de eerste stap richting het ondernemerschap

Dit is wat het adviesgesprek jou oplevert:

Video afspelen

Vul onderstaand formulier in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

* We vragen naar je postcode om je direct in contact te brengen met de adviseur in jouw regio
Noël de Bruin
Noël de Bruin
Lees verder
Eind oktober 2019 eerste contact gehad met Inge Jansen van Solvidondernemen.nl. 6 maanden verder sta ik klaar om te beginnen. Inge heeft mij op een fantastische manier begeleid om weer te gaan ondernemen. Altijd bereikbaar, hele nuttige tips, zeker wat betreft social media. En altijd positief. Helaas is corona nu even de spelbreker, maar ik ben er van overtuigt dat het goed gaat komen. Zelfs nu kan ik Inge nog bellen voor advies. Helemaal goed dus.
Jos Tobben
Jos Tobben
Lees verder
Van ondernemen, marktwerking en bovendien pragmatisch is.. Ik vond Solvid een partij die mij ook leerde de zeilen te zetten bij verandering van de maatschappelijke wind. Kortom hoe te ondernemen bij veranderende tijden. Ze steken hun handen uit de mouwen om het verschil te maken.. Inspireren met hun interactie... Maar nemen het stuur niet over... Zoek je een zakelijk klankbord, wil je groeien, zoek je antwoorden mbt ondernemen in het bos van de overheid.. Dan raad ik jou Solvid aan.. Ze onderschrijven hun naam.. Een partij om aan boord te hebben, zeker om kennis mee te maken.
Jennifer Tijssen
Jennifer Tijssen
Lees verder
Mijn traject bij Solvid Ondernemen heb ik ervaren als effectief, persoonlijk en informatief. Er was aandacht voor mij en mijn specifieke ideeën. De persoonlijke begeleiding verliep vriendelijk en motiverend. Met de stappen die ik samen met Solvid Ondernemen heb gezet, kan ik met een zelfverzekerd gevoel echt aan de slag als ondernemer!