Pieter Velings

Financieel directeur/adviseur

Regio

Noord-Brabant

Specialisme

Bedrijfsvoering en financiën

Meer informatie

Over

Mijn naam is Pieter Velings. ‘Ik woon samen met mijn vriendin Mariëlle en twee zoontjes Stef en Lex in Someren. Na mijn studie bedrijfseconomie in Tilburg ben ik in 2010 aan de slag gegaan bij Solvid Ondernemen.

In mijn huidige functie als financieel directeur onderhoud ik contact met onze opdrachtgevers, stuur ik ons team aan en vervul ik managementtaken binnen ons bedrijf. Daarnaast ben ik zelf ook actief als senior adviseur.

Als adviseur heb ik ruim tweeduizend bedrijven voorbij zien komen met een grote diversiteit aan activiteiten. Deze (startende) ondernemers begeleid ik van a tot z in hun onderneming. Speerpunten liggen bij het vinden en binden van klanten (middels onze unieke methodiek!) en de financiële consequenties van het ondernemerschap. Ik kan mijn analytisch vermogen en mijn affiniteit met de financiële aspecten van het ondernemerschap perfect in deze functie kwijt.

Een specialisme binnen ons bedrijf is het begeleiden van mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt richting hun eigen onderneming. Het geeft me energie om mensen met een fysieke of psychische uitdaging te ondersteunen richting succes in hun eigen bedrijf. Het coachende aspect en de aandacht voor de persoon achter de onderneming zijn hierbij onmisbaar.

In het dagelijks leven gaat de meeste tijd naar mijn gezin. Daarnaast ben ik fanatiek hardloper en voetbal ik zowel op het veld als in de zaal. Ook fluit ik op zaterdag mijn wedstrijdje bij de jeugd.

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs