Anne de Ruijter

Adviseur

Regio

Zuid-Holland, Noord-Brabant

Specialisme

Retail

Meer informatie

Over

Ik ben Anne de Ruijter, een Bredanaar in hart en nieren, met het lef om in Tilburg te werken. Bij Solvid Ondernemen ben ik werkzaam als adviseur. Ik begeleid en coach startende ondernemers bij het opzetten van een gezonde onderneming. Hierbij zoeken we samen naar datgene dat hen energie geeft en van daaruit maken we hun dromen realiteit.

Na mijn studie International Event, Music and Entertainment Studies – Communicatie, ben ik gaan werken voor een verkeersadviesbureau. In deze functie had ik voornamelijk organisatorische en communicatieve werkzaamheden en  stuurde ik ook werkstudenten aan die verkeersonderzoeken voor ons uitvoerden. Dit bleek niet helemaal mijn wereld te zijn. Ik werk graag met mensen en krijg energie van betekenisvolle samenwerkingen. Het was tijd voor iets anders en zo kwam Solvid Ondernemen op mijn pad.

Ik ben gek op muziek, geen dag is compleet zonder. Ik ga graag naar optredens en luister het liefst naar vinyl. Daarnaast breng ik mijn tijd door met vrienden en familie. Samen een drankje in de stad of gewoon lekker Netflixen op de bank. Met zo’n sportief team als dat van Solvid Ondernemen, kan ik natuurlijk niet achterblijven. Twee keer in de week ben ik op het hockeyveld te vinden, om zo naast al dat bankhangen toch in beweging te blijven.

Het klinkt misschien cliché, maar ik ben ervan overtuigd dat succesvol ondernemen start bij de ondernemer zelf. Wanneer jij passie voelt voor hetgeen dat je doet, ben je al halverwege. Mijn tip is daarom ook; blijf dichtbij jezelf. Zorg er daarnaast voor dat je structuur aanbrengt. Leg een goed fundament en houd je administratie vanaf het begin af aan goed bij. Ben je zelf niet goed met cijfers? Besteed het dan vooral uit aan een boekhouder.

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs