Annie Eilkes

Adviseur

Regio

Gelderland, Overijssel

Specialisme

Meer informatie

Over

Mijn naam is Annie Eilkes en ik woon in Vollenhove (dat ligt vlakbij Giethoorn). Nog één van de 3 kinderen woont thuis en verder wonen hier nog 2 honden en 2 katten. We wonen in een verbouwd boerderijtje waar nog altijd veel te klussen en tuinieren is, wat wij met veel plezier doen. Daarnaast houd ik van wandelen en motorrijden. Ook ben ik politiek actief als gemeenteraadslid van Steenwijkerland.

Jarenlang ben ik zelf ondernemer geweest in mijn woonplaats, de boekhandel bestaat nog steeds. Daarna heb ik, als filiaalmanager, 10 jaar een kringloopwinkel mogen runnen. Natuurlijk samen met anderen: een groot aantal vrijwilligers en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. In die periode heb ik Bedrijfskunde gestudeerd, na afronding daarvan ben ik op zoek gegaan naar een baan waarin ik mijn ervaring en kennis kon delen.

Zo ben ik bij Solvid Ondernemen terecht gekomen. Een leuk team van mensen die graag andere mensen adviseert en helpt bij hun ondernemersdroom. Ik vind het erg leuk om te werken met gemotiveerde mensen die een ambitie hebben. Ik zet me dan ook graag in voor de noordoostelijke regio!

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs