Meryem Lasance

Adviseur

Regio

Flevoland, Noord-Holland

Specialisme

Meer informatie

Over

Ik ben Meryem Lasance en ik woon samen met mijn echtgenoot en ons lieve zoontje in Almere Duin. Onze buurt is fantastisch, want we hebben het prachtige Almere Strand op loopafstand. In de zomermaanden genieten wij hier ook heerlijk met vrienden en buren.

In mijn vrije tijd geniet ik van boswandelingen, stedentrips, museumbezoeken en gezellige uitjes met familie en vrienden. Het allerbelangrijkste voor mij is quality time doorbrengen met mijn gezin, dus we gaan regelmatig samen op avontuur. Ik ben ook erg sociaal en heb een grote interesse in verschillende culturen.

Mijn achtergrond in Marketing & Communicatie en bedrijfskunde heeft me een solide basis gegeven in communicatievaardigheden. In de loop der jaren heb ik voor diverse bedrijven gewerkt en hen geadviseerd op het gebied van marketing. Ik heb ook ervaring met SEO, zoekmachinemarketing en sociale media. Het opbouwen en onderhouden van waardevolle relaties met zowel interne als externe belanghebbenden vind ik essentieel.

Met meer dan 16 jaar ervaring in sales en consulting heb ik sterke verkoop- en onderhandelingsvaardigheden ontwikkeld. Ik heb bewezen dat ik nieuwe zakelijke kansen kan creëren en afsluiten. Bovendien ben ik enthousiast over het ondersteunen en trainen van collega’s en klanten om hun vaardigheden te verbeteren.

Een van mijn passies is het begeleiden van startende ondernemers op het gebied van o.a. Sales en Marketing. Het adviseren en coachen van anderen geeft me veel voldoening, omdat ik graag bijdraag aan het verwezenlijken van hun dromen. Bij Solvid Ondernemen is het dan ook een geweldige ervaring om mensen te helpen hun dromen te verwezenlijken.

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs