Fleur van Melick

Adviseur

Regio

Zuid-Holland, Noord-Brabant

Specialisme

Retail

Meer informatie

Over

Mijn naam is Fleur van Melick. Ik ben geboren en getogen in het altijd gezellige Tilburg, waar ik nog steeds woonachtig ben. Tijdens mijn studie Ondernemerschap & Retail Management ben ik als junior adviseur begonnen bij Solvid Ondernemen. De combinatie van zowel het bezig zijn met ondernemerschap als mensen helpen hun droom te verwezenlijken is me zó bevallen, dat ik ben blijven plakken.

In mijn vrije tijd ben ik vaak met vrienden en familie te vinden (op het terras) met een lekker hapje en een drankje. Verder ga ik graag op stap, maar ik kan ook genieten van een lekker avondje op de bank met een goede serie. Omdat ik vorig jaar na mijn tien jaar durende hockey ‘carrière’ ben gestopt, probeer ik alle bourgondische gezelligheid nu te compenseren in de sportschool. Ook ben ik jaarlijks met familie op de skipistes te vinden voor een weekje gezelligheid.

Al vanaf jongs af aan vind ik het ondernemerschap interessant. De passie die mensen in een onderneming stoppen om daarmee hun droom te verwezenlijken blijft mij intrigeren. Bij Solvid Ondernemen mag ik deze gepassioneerde mensen elke dag helpen om hun ondernemersdroom werkelijkheid te maken. Door het aanstekelijke enthousiasme van klanten leer ik elke dag meer over het ondernemerschap.

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs