Wilco den Boef 

Adviseur

Regio

Midden & Oost Nederland

Specialisme

Meer informatie

Over

Mijn naam is Wilco den Boef, geboren in Amsterdam en woonachtig in Leusden samen met mijn vriendin.

Sinds 2017 ben ik actief bezig met marketing en commercie. Vooral het handelen en ondernemen zat er bij mij van jongs af aan al in. Zo deed ik veel ‘klusjes in de buurt’ en kocht en verkocht ik van alles waarvan ik dacht dat het iets op kon leveren. Om mij verder te verdiepen in deze onderwerpen heb ik de opleiding Media Management gedaan aan het Grafisch Lyceum Utrecht en de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. 

In de praktijk heb ik heel wat jaren in de online marketing gewerkt. Een principe dat niet meer weg te denken is binnen een onderneming. Zo heb ik vele bedrijven geholpen met het opzetten van een doeltreffende (online) strategie om meer klanten aan te trekken en meer groei te realiseren. Ondernemingen van klein tot groot, van webshops tot (zakelijke) dienstverlening. Deze kennis en ervaring zet ik met veel plezier in bij Solvid Ondernemen om ondernemingsdromen waar te maken.

In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met gezondheid, sporten én mijn grootste hobby: motorrijden. Zo mag een jaarlijkse motorvakantie natuurlijk niet ontbreken!

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs