Hans Kalse

Adviseur

Regio

Limburg, Noord-Brabant

Specialisme

Meer informatie

Over

Mijn naam is Hans Kalse. Ik woon met mijn vrouw Aafke in Leunen, een dorp dat tegen Venray aanligt. Samen hebben wij vijf kinderen die niet meer bij ons wonen. Bauke, onze hond, woont wel bij ons.

Ik hou ervan om samen met Bauke in het bos te wandelen. Wandelen doe ik graag en ik geniet van de buitenlucht. Rust vind ik door te mediteren en naar spirituele muziek te luisteren. Dit werkt voor mij heel ontspannend. Ik ben politiek actief in Venray en zit in de commissie leven. Toegewijd aan de sociale zaak zet ik me daar graag in voor de minderbedeelden in onze samenleving.

Ik ben jaren zelf zelfstandig ondernemer geweest. Ik heb gewerkt als consultant voor verschillende bedrijven en heb een bijdrage geleverd aan de strategische koers. Ik ben twee keer algemeen directeur geweest van groothandelsbedrijven in vloerkleden. Daar wist ik steeds onderscheiden marktconcepten op de markt te zetten. In de tijd van corona heb in via een webshop mondkapjes verkocht. In die tijd heb ik me kunnen verdiepen in alles wat er nodig is voor het opzetten van een succesvolle website.

Nu wil ik de startende ondernemers gaan ondersteunen en mijn vaardigheden en kennis met hun delen. Het begeleiden van deze startende ondernemers om hun droom te realiseren is toch het mooiste wat er is.

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs