Pedro van Helden

Directeur/adviseur

Regio

N.v.t.

Specialisme

Bedrijfsstrategie, marketing, sales

Meer informatie

Over

Ik ben Pedro van Helden, opgegroeid in het zuiden van het land en tijdens mijn studententijd naar Tilburg gekomen. Daar heb ik een studie bedrijfseconomie en fiscale economie gevolgd. Tijdens mijn studententijd heb ik mijn eerste bedrijf opgezet. Na het behalen van mijn master Strategic Management (2010) heb ik Solvid Ondernemen overgenomen en mijn eerste bedrijf verkocht.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en met vrienden, waarbij uit eten en het nuttigen van een lekker drankje vaak centraal staan. Tevens sport ik veel. Denk hierbij aan voetbal, tennis, squash, padel, krav maga, skiën en fitness.

Binnen Solvid Ondernemen werk ik als adviseur en ben ik als directeur ook verantwoordelijk voor de nodige managementtaken. Het leukste om te doen blijft voor mij het coachen van ondernemers. Mijn kracht ligt in onze zelfontwikkelde methode, waarbij wij onze klanten leren hoe zij zelf aan nieuwe klanten kunnen komen. Met deze unieke methode boeken wij altijd resultaat. Deze methodiek is ook terug te vinden in mijn boek ‘Onweerstaanbaar Ondernemen’ wat ik recentelijk heb gepubliceerd. Ik ben erg trots dat mijn boek de #1 positie binnen managementboeken heeft behaald.

Wat Solvid uniek maakt? Onze persoonlijke aanpak! Daarbij kijken we niet naar uren, maar écht naar onze klant. Onze klant staat altijd centraal en we stoppen pas als onze klant 100% tevreden is. Wij doen alles voor succesvol ondernemerschap.

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs