Inge Jansen

Adviseur

Regio

Noord-Holland

Specialisme

Marketing

Meer informatie

Over

Welkom op mijn profiel! Mijn naam is Inge Jansen, en ik ben gepassioneerd bezig met het ondersteunen van ondernemers in hun reis naar succesvol ondernemerschap. Mijn expertise omvat de gebieden mindset, efficiency en marketing.

Met ruim 14 jaar ervaring in e-commerce, marketing en (digitale) communicatie, heb ik een veelzijdige achtergrond als medewerker, supervisor en manager in verschillende bedrijfstakken. Mijn professionele reis omvat onder andere bedrijven als de Efteling en internetbureau Yonego. Deze diverse werkervaring stelt mij in staat om mezelf goed in te leven in de uitdagingen waar onze klanten voor staan.

Mijn benadering is altijd optimistisch en gedreven, ik zoek samen met jou voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en kansen.

Ik werk met veel plezier bij Solvid Ondernemen omdat de persoonlijke interacties met ondernemers zo boeiend en gevarieerd zijn. Elke ondernemer is uniek en het vakgebied evolueert voortdurend. Het begeleiden van ondernemers is zo bijzonder en dankbaar, waardoor ik als mensen-mens elke dag met een voldaan gevoel naar bed ga.

Om te ontspannen, geniet ik van wandelingen in de natuur en breng ik graag tijd door in de buitenlucht. Ik ben sportief en ik vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Ook ben ik een groot liefhebber van gezelschapsspellen, met favorieten als Weerwolven en Duizenden.

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs