Inge Jansen

Adviseur

Regio

Noord-Holland

Specialisme

Marketing

Meer informatie

Over

Ik ben Inge Jansen, geboren en getogen in een klein dorpje in Brabant waar ik nu nog steeds woon. Om te ontspannen wandel ik graag en geniet ik van de mooie natuur. Regelmatig sta ik met vrienden op de tennisbaan of padelbaan. Ook ben ik groot fan van gezelschapsspelletjes waaronder Weerwolven en Duizenden. 

Bij Solvid Ondernemen werk ik als adviseur en adviseer ik startende ondernemers bij het opzetten van een financieel haalbare onderneming. Ik heb ruim 10 jaar ervaring in e-commerce, marketing en (digitale) communicatie. Door mijn brede ervaring als medewerker, supervisor en manager in diverse branches kan ik mezelf goed inleven in de vraagstukken van onze klanten. Ik ben positief en enthousiast ingesteld en denk in mogelijkheden en kansen.

Ik werk met veel plezier bij Solvid Ondernemen, omdat de persoonlijke gesprekken met ondernemers interessant en afwisselend zijn. Geen enkele ondernemer is hetzelfde en het vakgebied is continu in ontwikkeling. Een gecoachte ondernemer is erg dankbaar, en dat is waarom ik als mensen-mens elke dag weer met een voldaan gevoel naar bed ga. 

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs