Esther Louwes

Adviseur

Regio

Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel

Specialisme

Meer informatie

Over

Ik ben Esther Louwes en ik woon in het mooie Klazienaveen. Ik ben getrouwd en ik heb een dochter van 20 jaar en 2 bonuszoons van 27 en 25 jaar. Wij hebben daarnaast ook nog 2 kleine hondjes, Mercy en Abel.

In 2012 ben ik begonnen als praktijkbegeleider in een werk-leerbedrijf. Mijn hoofdtaak was het begeleiden van mensen met een SW-indicatie richting een baan in de reguliere maatschappij. Daar ben ik begonnen met het coachen van mensen met een beperking. Omdat ik mezelf daarin verder wilde specialiseren heb ik diverse opleidingen gevolgd. De belangrijkste is wel de opleiding tot vitaliteitscoach bij Chivo in Utrecht. Hier heb ik de basis geleerd van wat mensen beweegt.

Voordat ik bij Solvid Ondernemen kwam heb ik mensen in de bijstand begeleidt. Het was mijn taak om mensen een stap op de participatieladder te laten nemen. Ik heb inmiddels al heel wat mensen mogen begeleiden. Omdat ieder mens zijn eigen unieke uitdagingen heeft, was ieder traject anders. En juist die diversiteit vind ik zo leuk.  Dat vind ik ook het boeiende van werken bij Solvid.

Bij Solvid Ondernemen mag ik van passie mijn werk maken. Ik wil heel graag een impact maken in het leven van andere mensen. De diversiteit van mijn functie en de mogelijkheden die Solvid Ondernemen mij biedt om mezelf te ontwikkelen is voor mij de perfecte combinatie.

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs