Richard Janssen

Commercieel directeur/adviseur

Regio

Gelderland, Utrecht

Specialisme

Retail

Meer informatie

Over

Ik ben Richard Janssen, geboren in Nijmegen, getrouwd en heb samen met mijn vrouw drie geweldige kinderen. Ik ben in 1983 begonnen in het bedrijfsleven waar ik uiteindelijke operationeel leiding heb mogen geven in grote organisaties in de fashion & retail industrie. Hierna ben ik mijn eigen adviesbureau begonnen. Dankzij een samenwerking kwam ik met Solvid Ondernemen in aanraking. Sindsdien ben ik al geruime tijd met veel plezier werkzaam bij Solvid Ondernemen.

Door mijn grote passie voor het ontwikkelen van mensen en teams, mijn energieke persoonlijkheid en mijn ervaring ben ik voor velen een prettige, betrouwbare en bekwame sparringpartner die zeer goed in staat is om zich (uit ervaring) te verplaatsen in de positie en de problematiek van een persoon en een organisatie.

In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden naar een gezellig café om bij te praten en een biertje te drinken. Daarnaast ben ik in de zomer vaak te vinden op een warm eiland waar ik het leuk vind de wateren te verkennen met een bootje. Het bourgondische culinair genieten is iets wat daarnaast ook zeker niet mag ontbreken. Daarnaast liggen mijn interesses voornamelijk op het gebied van autosport en watersport.

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs