Kom erachter hoe wij jou helpen naar succesvol ondernemerschap

Dit is wat het adviesgesprek jou oplevert:

Het adviesgesprek in 4 stappen

Stap 1. Plan een adviesgesprek

Nadat je het aanvraagformulier hebt ingevuld, belt de ondernemersadviseur uit jouw regio om een afspraak in te plannen. De afspraak vindt plaats op het tijdstip en de locatie die voor jou het beste uitkomen.

Stap 2. Krijg gratis advies op maat

Onze adviseur brengt samen met jou je ondernemersdroom, persoonlijke situatie en behoeften in kaart. Je krijgt persoonlijk advies over welke stappen jij moet zetten om succesvol te ondernemen en hoe je een ondernemerstraject start vanuit jouw specifieke uitkering.

Stap 3. In gesprek met je contactpersoon

Wanneer jij het gevoel hebt dat wij de juiste partij zijn om jou te helpen naar succesvol ondernemerschap, geef je bij jouw contactpersoon van het UWV of de gemeente aan dat je met ons een ondernemerstraject wilt starten. Hierop zullen wij samen met jouw contactpersoon al het papierwerk in orde maken.

Stap 4. Het traject gaat van start

Nadat het papierwerk in orde is gemaakt, kunnen we direct van start gaan met het Naar Werk traject. In de meeste gevallen kunnen we al binnen enkele weken van start nadat jij bij je contactpersoon hebt aangegeven met ons te willen samenwerken.

Klaar om het ondernemerschap te onderzoeken?

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan