Solvid Ondernemen is FD Gazelle 2022!

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

We zijn als team ongelofelijk trots dat Solvid Ondernemen dit jaar behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio Zuid.

Solvid Ondernemen groeit

Het is een enorme waardering dat Solvid Ondernemen dit jaar behoort tot de FD Gazelle. De afgelopen jaren is er enorm hard gewerkt om een sterk team te bouwen en de beste successcores in het Werkfit traject (98%) en Naar Werk traject (79%) te behalen. Extra trots zijn we dan ook op de klanttevredenheid die ook dit jaar weer is gestegen naar 8.9/10. Door deze teamprestatie zijn we dit jaar gegroeid tot het grootste re-integratiebureau van Nederland! Dat onze inzet wordt beloond met de FD Gazelle 2022 prijs is voor ons dan ook de kers op de taart.

Bedankt!

We willen al onze contacten bij UWV, gemeenten en verzekeraars bedanken voor de mooie samenwerkingen. Door jullie vertrouwen in ons mogen wij dagelijks honderden mensen helpen om door middel van het ondernemerschap een nieuw leven op te bouwen. Samen zorgen we ervoor dat mensen weer een perspectief hebben, zicht hebben op een mooiere en betere toekomst. We kijken er dan ook naar uit om samen impact te blijven maken.

Ondernemen vanuit je uitkeringssituatie?

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Recente artikelen

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit