Solvid Ondernemen is FD Gazelle 2023!

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Met trots kunnen wij met jullie delen dat Solvid Ondernemen voor het tweede jaar op rij de FD Gazelle Award heeft gewonnen!

Dankzij onze toewijding, innovatie en voortdurende inzet zijn we erkend als een van de 1003 snelst groeiende bedrijven van Nederland, gelegen in de bruisende regio Zuid en opererend in de categorie klein. We zijn erg blij deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad in ontvangst te mogen nemen.

Vorige week donderdag hebben Sven Muntenaar en Meryem Lasance namens Solvid Ondernemen B.V. voor de 2e keer de FD Gazelle Award in ontvangst genomen! Deze onderscheiding is een erkenning van buitengewone inzet, toewijding en succesvolle groei als bedrijf. Solvid Ondernemen heeft bewezen tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland te behoren, en dat is een prestatie van formaat!

Dit prestigieuze moment is een weerspiegeling van innovatieve aanpak, ondernemersgeest en de voortdurende inspanningen van het hele team. In de dynamische zakelijke omgeving van vandaag de dag is het behalen van de FD Gazelle Award een bewijs van vermogen om kansen te grijpen, obstakels te overwinnen en duurzame groei te realiseren.

Wij blijven streven naar innovatie, behouden van onderscheidende kenmerken en blijven vasthouden aan de kernwaarden die wij als team tot succes hebben gebracht.

Tot slot willen wij onze opdrachtgevers erg bedanken voor al het vertrouwen en we zijn trots op alle ondernemers die wij hebben geholpen met het realiseren van hun droom in het ondernemerschap!

Ondernemen vanuit je uitkeringssituatie?

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Recente artikelen

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit