Valerie Bollen

Adviseur

Regio

Gelderland, Noord-Brabant

Specialisme

Retail

Meer informatie

Over

Hi, mijn naam is Valerie Bollen en van origine ben ik een echte Eindhovense. Dankzij mijn studie International Hotel Management in Breda ontstond mijn passie voor wijn en bloeide mijn interesse in buitenlandse talen en culturen verder op. Ik bracht een halfjaar door vlakbij Parijs om in een hotel te werken en later ben ik Amsterdam ingedoken om de Master ‘Entrepreneurship & Management in the Creative Industries’ te volgen. Omdat ik al jarenlang een grote fascinatie had voor Japan en de Japanse cultuur besloot ik hierna om als backpacker op avontuur te gaan in Azië. Daarna verhuisde ik naar Kopenhagen, waar ik aan de slag ging bij een modemerk en me op de Deense taal stortte (hoe verzin je het?!).

Na jaren van reizen en verhuizen besloot ik om in 2018 te remigreren en zo belandde ik in Tilburg. Datzelfde jaar richtte ik Wine Sessions op en onder deze naam geef ik wijnsessies aan huis en op kantoor. Dat vind ik fantastisch om te doen, want samen wijnproeven is altijd een feestelijke aangelegenheid en het brengt mensen nader tot elkaar. Daarnaast ben ik lid van de Brabantse Wijnsociëteit en breng ik mijn dinsdagavonden door met wijnliefhebbers en experts uit de regio om de mysteries van het wijnproeven te ontrafelen. Momenteel volg ik overigens ook de Level 4 Diploma Course aan de Wine & Spirit Education Trust; de vooropleiding van het Master of Wine traject.

Voordat ik met Wine Sessions startte werd ik al jaren geboeid door ondernemers. Het zijn mijn favoriete soort mensen vanwege hun creativiteit, lef en doorzettingsvermogen. Ik werk dan ook met veel passie als ondernemersadviseur bij Solvid Ondernemen. Wat ik erg inspirerend vind, is dat we oprecht kijken naar wat iemand wél kan en onderzoeken hoe diegene zijn kennis en vaardigheden op een effectieve manier kan inzetten. Ons gezamenlijke doel? Hen laten stralen als succesvolle ondernemers binnen hun vakgebied.

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs