Roelanda Pichel

Adviseur

Regio

Utrecht, Zuid-Holland

Specialisme

Schoonheidsbranche

Meer informatie

Over

Mijn naam is Roelanda Pichel en ik woon in De Betuwe met mijn man, 3 kinderen en hondje. In mijn vrije tijd loop ik regelmatig lekker buiten, ga ik uit eten met vrienden of ontdek ik in het weekend een leuke stad in Nederland of België. Tijdens mijn vakanties reis ik graag met een backpack over de wereld.

Mijn ‘roots’ liggen in de beauty branche. Ik heb meerdere kapsalons geopend, succesvol gemaakt en uiteindelijk weer verkocht. Daarnaast werkte ik als business coach. Samen met de ondernemer maakten we een plan om hun onderneming nog succesvoller te maken. Trainingen en coaching in ondernemersvaardigheden, leidinggeven, communicatie en sales maakten de ondernemingen weer gezond zodat ze weer konden doorgroeien.

Door mijn jarenlange ervaring als ondernemer vind ik het coachen van (startende) ondernemers ontzettend leuk. Ik denk graag mee, zie kansen, weet mensen te enthousiasmeren en te motiveren om een optimaal resultaat neer te zetten. Hoe kan iets wél , is mijn levensmotto.

Daarom werk ik graag bij Solvid Ondernemen. Samen met de klant onderzoeken wat wél kan en hoe we de kennis en vaardigheden van de klant zo optimaal mogelijk kunnen inzetten. De persoonlijke aanpak en oprechte aandacht voor de klant is waarom ik iedere dag weer met plezier aan het werk ga.

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs