Jan-Douwe Baijens

Adviseur

Regio

Noord-Brabant, Zuid-Holland

Specialisme

Online marketing

Meer informatie

Over

Mijn naam is Jan-Douwe Baijens, geboren en getogen in Noord-Brabant en samenwonend met mijn vriendin nabij Den Bosch. 

Sinds 2011 ben ik actief bezig met marketing en communicatie. Een interesse, later een passie, die ontstaan is op de basisschool waar ik al wist dat ik later ‘reclame ontwerper’ wilde worden. Deze passie heb ik vertaald door de opleiding Marketing, Communicatie en Evenementen te volgen voor de juiste basis. Vervolgens heb ik via de opleiding Communication & Multimedia Design creatief, ‘out of the box’ en innovatief te leren denken over de inzet van media en communicatiemiddelen. ‘Deze kennis heb ik ten slotte, met een zelfstudie merkstrategie, samengebracht in een
functie als zelfstandig marketing met een specialisatie in merkontwikkeling. 

In de periode als zelfstandig marketeer heb ik voor een grote diversiteit aan klanten gewerkt. Variërend van vloggers tot en met bedrijven in de bouwsector. Hierdoor heb ik een breed inzicht ontwikkeld in de kansen en mogelijkheden binnen vrijwel alle sectoren. ‘Het werkplezier dat ik door deze diversiteit ervaar, is de drijfveer voor mijn werk als adviseur bij Solvid Ondernemen. 

In mijn vrije tijd lukt het me niet om marketing los te laten, waardoor ik regelmatig met mijn neus in de marketingboeken te vinden ben. Naast lezen sport ik graag. Wanneer de avond- of middaguren het toelaten ben ik dan ook regelmatig te vinden in de sport- en kickboksschool.

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs