Abdulkader (Abed) Jelou

Adviseur

Regio

Specialisme

Meer informatie

Over

Mijn naam is Abdulkader (Abed) Jelou en ik ben geboren in Syrië. Hier heb ik in 2005 mijn Bachelor in de Rechten behaald. In Syrië werkte ik als advocaat op het gebied van financieel- en ondernemingsrecht. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd in het privaatrecht.

Toen ik naar Nederland kwam ben ik me gaan focussen op het ondersteunen van andere nieuwkomers en allochtonen én op het begeleiden van startende ondernemers. Ik heb zelf ervaring met het ondernemerschap, met financieel- en ondernemingsrecht en als financieel- en ondernemersadviseur. Hierdoor kan ik juist de startende ondernemers uit Arabisch sprekende gebieden goed ondersteunen en begeleiden. Doordat ik zowel Arabisch als Nederlands beheer kan ik de vertaalslag maken die voor sommige immigranten (met name in de eerste jaren in Nederland) nodig is om hun onderneming op te kunnen starten.  

Ik merk dan ook dat de mensen die ik begeleid erg dankbaar zijn dat zij in Nederland deze ondersteuning kunnen krijgen. Het geeft mij veel voldoening om deze mensen te helpen een eigen inkomen te kunnen krijgen op basis van ondernemerschap.

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs