Sven Muntenaar

Adviseur

Regio

Specialisme

Meer informatie

Over

Ik ben Sven Muntenaar, opgegroeid in het Noord-Hollandse Hoorn, een mooie havenstad, opgegroeid bij en op het water. De kust blijft aantrekkelijk voor mij, aangezien ik inmiddels al vele jaren met veel plezier in Haarlem woon, vlakbij de zee, strand en duinen, daar waar ik graag ben en in de bruisende stad zelf geniet ik graag samen met geliefden van de beleving van smaaksensaties!

Ik hou van het echte contact met elkaar, met geliefden, vrienden en zoveel meer. Ik ben gewoonweg blij als ik in de juiste OMgeving mag Zijn.

In mijn vrije tijd geniet ik van de natuur, het zwemmen in zee en duinmeren, het bourgondische leven en vooral het mogen genieten van de mensen om mij heen.

Mijn achtergrond qua werkervaring en studies liggen met name op het communicatieve en commerciële vlak. met name gericht op het zijn met  het aansturen, trainen en coachen op verschillende werkgebieden.

Ik heb voor mediabedrijven mogen werken, in de marketingwereld, ICT, mensen mogen aansturen, maar bovenal ligt mijn liefde bij de psyche van de mens. Vele mensen in tal van verschillende branches heb ik mogen trainen en coachen en heb daarmee een bijdrage mogen leveren aan hun bewustwordingsproces. Als ondernemer ben ik verbonden aan de Klantbetekenaars, een organisatie van trainers die zich richt op persoonlijk leiderschap. In de kern is voor mij belangrijk hoe je oprecht contact kan maken, zowel zakelijk als privé en in relaties.

Met veel plezier uit ik vanuit Solvid het unieke vak van ondernemerscoach. Het geeft veel energie mensen te mogen coachen die intrinsiek gemotiveerd zijn om een onderneming op te starten. Het hen daadwerkelijk zelf te laten doen en te zien dat deze ondernemers trots zijn op hun eigen succes en prestaties, geeft zoveel voldoening. Dat is toch echt waar het voor mij over gaat, er mogen Zijn voor de ander, de klant centraal stellen.

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs