De basis onder uw onderneming is uw eigen ondernemingsplan. Hierin dient u alle facetten van de onderneming te beschrijven, van product tot uw eigen drive en motivatie. Teveel maken we mee dat ondernemers starten zonder vooraf alle positieve maar zeker ook de negatieve kanten van het eigen bedrijf of het ondernemerschap te hebben bekeken.

Hulp nodig bij het opstellen van uw ondernemingsplan?

Solvid Ondernemen kan u helpen met het in kaart brengen van alle kansen en bedreigingen die uw onderneming in zich heeft. Daarnaast beschikken we over een zorgvuldig opgebouwde kennis en hebben we specialisten op elk gebied in huis. Natuurlijk zijn we net zo enthousiast als u en zullen er alles aan doen om de start van de onderneming te laten slagen. Maar ook het schrijven van een ondernemingsplan is een kunst en vergt dus aandacht.

Die aandacht krijgt u van ons!

Het kan natuurlijk zijn dat u niet zo’n schrijver bent. U hebt andere kwaliteiten. Het kan dus zijn dat u moeite hebt met het schrijven van een ondernemingsplan. Solvid Ondernemen kan u hierbij begeleiden. Variërend van adviesgesprekken tot het schrijven van een volledig bedrijfsplan. Bij Solvid Ondernemen bent u aan het juiste adres. Door middel van maatwerktrajecten wordt precies gekeken waar u de hulp kunt gebruiken en kunnen we u voorbereiden op een goede en succesvolle start.

Verhoog uw kans op financiering

Vanzelfsprekend zal het bedrijfsplan van kwalitatief hoog niveau zijn zodat de kans op een financiering zal toenemen. Solvid Ondernemen kan u ook begeleiden bij het verkrijgen van de financiering. En dan putten we niet alleen uit de traditionele kanalen, maar Solvid Ondernemen weet als geen ander de juiste financieringsbronnen aan te boren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ondernemerschap lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van uw keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Een ondernemingsplan vormt het fundament van uw onderneming. Start niet voordat u alle kansen en bedreigingen in kaart hebt. Solvid helpt u hier graag bij.

Lees meer

Welke Rechtsvorm past bij uw bedrijf? Solvid Ondernemen helpt u bij het kiezen van een geschikte rechtsvorm, waarmee u risico’s zoveel mogelijk inperkt.

Lees meer

De basis onder uw onderneming is uw eigen bedrijfsplan of ondernemersplan. Schakel de kennis en kunde van Solvid Ondernemen in voor een succesvolle start.

Lees meer

Wilt u meer uit uw bedrijf halen, samen sparren over uw bedrijfsvoering en deze optimaliseren? Maak een afspraak met onze adviseurs voor een quickscan en haal het maximale uit uw bedrijf!

Lees meer

Altijd al de ambitie gehad om voor uzelf te starten, maar nog geen concreet bedrijfsidee? Solvid begeleidt u hierin! Wij vertalen uw idee naar concrete plannen en naar een succesvolle onderneming.

Lees meer