De basis onder jouw onderneming is je ondernemingsplan. Hierin beschrijven we alle facetten van de onderneming. Dit plan is belangrijk om goed voorbereid te starten. Vaak starten ondernemers zonder vooraf alle positieve, maar ook de negatieve kanten van het eigen bedrijf of het ondernemerschap te hebben bekeken. Wist je dat 70% van de faillissementen veroorzaakt wordt door een slechte voorbereidingsperiode?

Hulp nodig bij het opstellen van jouw ondernemingsplan?

Solvid Ondernemen kan je helpen met het in kaart brengen van alle kansen en bedreigingen die jouw onderneming in zich heeft. Daarnaast beschikken we over zorgvuldig opgebouwde kennis en hebben we specialisten op elk gebied in huis. Natuurlijk zijn we net zo enthousiast als jou en zullen we er alles aan doen om de start van de onderneming te laten slagen. Maar ook het schrijven van een ondernemersplan is een kunst en vergt dus aandacht.

Die aandacht krijg je bij ons!

Het kan natuurlijk zijn dat je niet zo’n schrijver bent en moeite hebt met het schrijven van een ondernemingsplan. Je hebt andere kwaliteiten. Solvid Ondernemen begeleidt jou hierbij. Variërend van adviesgesprekken tot het schrijven van een volledig bedrijfsplan. Bij Solvid Ondernemen ben je aan het juiste adres. Door middel van maatwerktrajecten wordt precies gekeken waar je onze hulp kunt gebruiken en kunnen we je voorbereiden op een goede en succesvolle start.

Verhoog je kans op financiering

Vanzelfsprekend is het ondernemingsplan van kwalitatief hoog niveau, zodat de kans op een financiering toeneemt. Solvid Ondernemen begeleidt je tevens bij het verkrijgen van de financiering. Onze plannen zijn bij alle financiële instellingen erkend. We putten niet alleen uit de traditionele kanalen, maar weten als geen ander de juiste financieringsbronnen voor u aan te boren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het formulier hiernaast in en stel een vraag. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van ondernemerschap lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van je keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Een ondernemingsplan vormt het fundament van uw onderneming. Start niet voordat u alle kansen en bedreigingen in kaart hebt. Solvid helpt u hier graag bij.

Lees meer

Welke Rechtsvorm past bij uw bedrijf? Solvid Ondernemen helpt u bij het kiezen van een geschikte rechtsvorm, waarmee u risico’s zoveel mogelijk inperkt.

Lees meer

De basis onder uw onderneming is uw eigen bedrijfsplan of ondernemersplan. Schakel de kennis en kunde van Solvid Ondernemen in voor een succesvolle start.

Lees meer

Wilt u meer uit uw bedrijf halen, samen sparren over uw bedrijfsvoering en deze optimaliseren? Maak een afspraak met onze adviseurs voor een quickscan en haal het maximale uit uw bedrijf!

Lees meer

Altijd al de ambitie gehad om voor uzelf te starten, maar nog geen concreet bedrijfsidee? Solvid begeleidt u hierin! Wij vertalen uw idee naar concrete plannen en naar een succesvolle onderneming.

Lees meer