Mark Brugel

Adviseur

Regio

Zeeland, Noord-Brabant, Zuid-Holland

Specialisme

Meer informatie

Over

Hallo, ik ben Mark Brugel, geboren in Breda en opgegroeid in Roosendaal. Mijn ouders hadden een winkel in woninginrichting en mijn helpende handen en die van mijn broers waren altijd welkom. Na mijn middelbare school heb ik in Antwerpen een opleiding gevolgd als grafisch vormgever en in dit vak heb ik een aantal jaren gewerkt. Toen het voor mij tijd werd voor iets anders heb ik het roer omgegooid en ben ruim 20 jaar binnen de Rabobank aan de slag geweest als cliëntadviseur, leiding-gevende, procesmanager en Business controller.

Het roer om betekende voor mij ook: studeren. Zo heb ik naast mijn werk bij de Rabobank o.a. de HEAO Commerciële Economie gevolgd bij de Hogeschool In Breda en in Eindhoven de opleiding gevolgd tot Qualified Controller. De laatste jaren heb ik als Business controller bij een kinderopvang-organisatie het Sociaal Domein verkend.

Ik ben vader van 2 dochters, tennis graag en kan me verheugen op een mooie film. Daarnaast ben ik als vrijwilliger actief en geef tekencursus aan iedereen die van portrettekenen houdt.

Het inspireert mij iedere keer weer om mensen in hun eigen tempo te zien groeien waarbij ze gemotiveerd en in hun kracht succesvol zijn in dat wat zij voor ogen hebben. En nog mooier is het om in mijn werk hieraan een bijdrage te leveren. Bij een re-integratiebureau die mensen echt vooruithelpt. En binnen een vorm van werken die, naar mijn mening, hiervoor het meest geschikt is: het ondernemerschap.

En daarom werk ik bij Solvid Ondernemen. We kijken niet naar uren. Maar kijkt naar de mens en de ondernemer aan tafel en wat ze, in een voor hun passend tempo, nodig heeft om succesvol te zijn in het ondernemerschap. Solvid Ondernemen heeft alle kennis en ervaring in huis om voor die specifieke ondernemer die cruciale bijdrage te leveren om blijvend succesvol te zijn. We stoppen pas als onze klant 100% tevreden is.

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs