Diewertje Martherus

Backoffice medewerker

Regio

N.v.t.

Specialisme

N.v.t.

Meer informatie

Over

Mijn naam is Diewertje Martherus, woonachtig in Kaatsheuvel samen met mijn vriend en dochtertje. Na mijn schoolcarrière ben ik het bedrijfsleven ingestapt en mezelf ontwikkeld op meerdere vlakken. Op die manier ben ik erachter gekomen dat administratieve taken hetgeen is wat mij voldoening geeft. Structurele oplossingen zoeken en vervolgens ervoor zorgen dat mijn collega’s fijn met hun werkzaamheden aan de slag kunnen, is iets wat mij een boost geeft. Nadenken over toekomstgerichte onderwerpen op het gebied van klantenadministratie, houdt mij scherp. Het beheer van de klantenadministratie, contact met klanten, maar ook met mijn collega’s, spreekt mij enorm aan in de functie bij Solvid Ondernemen.

Omdat ik woonachtig in Kaatsheuvel ben, ben ik veelal in de Efteling te vinden met mijn vriend en dochtertje om een lekkere wandeling te maken. Maar ook geniet ik volop van een lekker etentje en drankjes met vrienden en familie. Ook vind ik het leuk om de laatste mode trends in de gaten te houden, dus shop ik ook regelmatig online. Als ik even aan niets wil denken, ga ik kickboksen met een vriendin. Zo compenseer ik de lekkernijen en blijf ik fit, zowel lichamelijk als mentaal. 

Bij Solvid Ondernemen zorg ik voor een overzichtelijke klantenadministratie en ondersteun ik het Office Management. Geen dag is hetzelfde en dat is wat mijn werk zo leuk maakt. Bij Solvid Ondernemen is het echt één team en één taak!

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs