Aron Veldkamp

Adviseur

Regio

Groningen, Friesland, Drenthe

Specialisme

Meer informatie

Over

Mijn naam is Aron Veldkamp, opgegroeid in Winschoten en tijdens mijn hotelschool opleidingen in verschillende steden zoals Den Haag, Gent, Leeuwarden en Amsterdam gewoond. Tijdens mijn opleiding aan Stenden te Leeuwarden heb ik een minor sociaal ondernemen gevolgd in Zuid Afrika, hierbij heb ik verschillende mensen geholpen om projecten op te zetten om hun eigen geldinstromen te kunnen genereren.

Tijdens en na mijn bachelor Internationale Hotel School, heb ik veel ervaring opgedaan in financiën en de detailhandel. Ik heb meegeholpen met het opzetten van een groothandel kappers benodigdheden van familie, hier heb ik veel geleerd over logistiek, organisatiestructuur, marketing en verkoop. Naast mijn baan bij Solvid Ondernemen werk ik ook op commissie basis met het verkopen van containers hout en advertenties voor een LED-reclame scherm.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool en leer ik graag veel over de wetenschap van voeding en gezondheid, echter is de voorkeur naar fysieke gezondheid tegenstrijdig met het biertje en de bijbehorende gezelligheid in het weekend. Verder spendeer ik veel vrije tijd met mijn vriendin en ondernemen wij veel leuke dingen samen met onze vrienden.

Onder de vleugels van Solvid Ondernemen vind ik het geweldig om startende ondernemers te helpen hun ondernemers dromen waar te maken!

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs