Graag willen wij Jeanne welkom heten in ons team! Met een kort interview laten wij jullie kennis maken met onze nieuwe adviseur.

Kun je jezelf kort voorstellen?

“Ik ben Jeanne Peijnenburg en woon sinds 5 jaar in het gezellige Den Bosch. Ik hou er van om de stad in te lopen en een lekkere cappuccino te drinken. Ik ben heel graag buiten en het liefst met mooi weer. Verder heb ik heb een partner en 2 kinderen.“

 

Hoe zag je carrière er tot nu toe uit?

“Ik ben ooit begonnen met werken bij de Rabobank maar al snel overgestapt naar de Kamer van Koophandel als ondernemersadviseur. Daar heb ik vele jaren met veel plezier gewerkt. Omdat de KvK volop inzet op digitalisering, miste ik het persoonlijke contact met de klanten. Die kans deed zich voor bij Solvid Ondernemen en ik ben blij dat ik weer de mogelijkheid heb om mij persoonlijk in te zetten voor onze klanten.”

Wat is jouw expertise? Waar blink jij in uit?

“Mijn meerwaarde zit in het feit dat ik een jarenlange ervaring heb als ondernemersadviseur en mensen oprecht en persoonlijk aandacht geef, zonder te oordelen.”

Waar haal je je energie en inspiratie vandaan?

“Mijn hart ligt bij ondernemers; ik kom zelf uit een ondernemersnest en mijn halve familie is zelfstandig ondernemer. Ik spreek hun taal en begrijp heel goed hoeveel er op je af komt als je wilt gaan starten met een eigen bedrijf, maar ik begrijp ook hoe fantastisch het is om uiteindelijk iets moois op de rit te zetten waar je trots op bent. Ik vind het een voorrecht om daarbij te mogen ondersteunen en begeleiden; ik zorg er voor dat alle stappen naar de aanloop van een bedrijf aan bod komen en dat er een goed en haalbaar plan komt om te kunnen starten.”

Wat zijn jouw ambities voor de toekomst bij Solvid Ondernemen?

“Ik hoop veel ondernemers te kunnen helpen om hun ambities waar te maken en heb zin om aan de slag te gaan; let’s start!”