Graag willen wij Huub welkom heten in ons team! Met een kort interview laten wij jullie kennis maken met onze nieuwe adviseur.

Kun je jezelf kort voorstellen?

“Ik ben Huub Kurvers en heb inmiddels een leeftijd van 57 jaar bereikt. Mijn hele leven heb ik veel verschillende sporten gedaan. Voor een potje voetbal, tennis, golf of squash kun je mij uitdagen! Daarnaast ben ik de trotste vader van een zoon van 20 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Terheijden, maar woon nu in Bergen op Zoom.”

Hoe zag je carrière er tot nu toe uit?

“Ik ben ooit begonnen met werken in een herenmodezaak als verkoper, maar al snel was ik bedrijfsleider in een sportzaak. Ondernemen lijkt echter in mijn bloed te zitten, dus ik begon als franchisenemer met een sportzaak. Waar ik kansen zie, grijp ik deze aan. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik franchisegever was van een modeformule in retail met 15 zaken.“

Wat is jouw expertise? Waar blink jij in uit?

“Mijn meerwaarde zit in het feit dat ik een jarenlange ervaring heb als ondernemer, zelf de struikelblokken ken en deze al heb weten te tackelen. Ik herken de beren op de weg op tijd en hoop daarmee ook andere ondernemers verder te helpen.“

Waar haal je je energie en inspiratie vandaan?

“Als franchisegever hield ik me bezig met inkoop en werving & selectie, maar ook met de begeleiding van franchisenemers. Het is mijn passie om mensen verder te helpen in het ondernemerschap en hen te behoeden voor valkuilen.”

Wat zijn jouw ambities voor de toekomst bij Solvid Ondernemen?

“Ik hoop bij Solvid steeds te blijven leren om een betere adviseur te worden. Daarnaast hoop ik ook mogelijk nieuwe bronnen aan te boren, want een ondernemer blijf ik toch. Ik weet zeker dat we met al onze kennis voor veel meer klanten waarde kunnen toevoegen.”