Wilt u een eigen bedrijf starten en ontvangt u een UWV uitkering? Dan bent u op de juiste website gekomen. Solvid Ondernemen is een re-integratiebureau met als specialisme ondernemerschap. Wij hebben al veel ondernemers in heel Nederland geholpen met het opzetten van een eigen bedrijf. Hierbij halen we een 90% successcore. Onze coaching kost u vaak niets.

Uitkeringen

Hieronder treft u een aantal uitkeringen aan welke u misschien ontvangt. Schroom niet om uw idee om een bedrijf te beginnen om te zetten in werkelijkheid, uw uitkering kan u hierbij zelfs helpen. Net als Solvid Ondernemen.

WW-uitkering

Ontvangt u een WW-uitkering en wilt u voor uzelf beginnen? Voor mensen die een WW-uitkering ontvangen zijn er voldoende mogelijkheden om een eigen bedrijf te starten met financiële compensatie van het UWV.

Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt? Aarzel dan niet en vul vrijblijvend het contactformulier in of bel naar het kantoor op nummer 013-7115143.

WAJONG/WIA/WAO/ZW-uitkering

Hebt u een Wajong, WIA, WAO of ZW-uitkering en wilt u voor uzelf beginnen? Dan kan Solvid Ondernemen u in veel gevallen zelfs gratis helpen. Begeleiding gedurende het hele traject van bedrijfsidee tot nazorg na de start.

Op dit moment slaagt 89% van de UWV cliënten. Dus heeft u een Wajong, WIA, WAO of ZW-uitkering en wilt u uw eigen onderneming starten, aarzel dan niet en neem contact met ons op middels onderstaand formulier. Voor elke uitkering en voor elke verschillende cliënt hebben wij een passende oplossing voorhanden. U kunt ook zelf bellen naar nummer 013-7115143.

WWB-uitkering

Wilt u een eigen bedrijf beginnen en heeft u een WWB-uitkering (ook wel bijstandsuitkering genoemd)? Solvid Ondernemen BV ondersteunt u bij het opzetten van een eigen bedrijf. De bijstandsuitkering is een uitkering geregeld op gemeenteniveau. Voor meer informatie hebben we speciaal voor deze doelgroep een aparte informatiepagina gemaakt. U kunt deze vinden door hier te klikken.

Geen uitkering

Ook mensen zonder uitkering die de droom hebben een eigen bedrijf te starten kunnen terecht bij Solvid Ondernemen. Solvid Ondernemen heeft de kennis en expertise in huis om u gedurende het hele traject te begeleiden door middel van maatwerk. Ook kunnen wij deeltrajecten inzetten om u te begeleiden bij een specifiek aspect van het ondernemerschap.

Solvid Ondernemen is een bureau voor succesvol ondernemerschap welke veel waarde hecht aan het leveren van maatwerk. Geen enkele cliënt is hetzelfde en geen enkel idee is hetzelfde. Bent u benieuwd wat Solvid Ondernemen voor u kan betekenen.

Een uitkering en Solvid Ondernemen, alleen maar meer kansen.

Wilt u, ongeacht uw huidige situatie, een vrijblijvende en kosteloze intake waarin we u alles kunnen  vertellen over onze dienstverlening? Naam dan contact met ons op via telefoonnummer 013-7115143 of vul het contactformulier in. Wij staan u graag te woord.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ondernemerschap lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van uw keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Een ondernemingsplan vormt het fundament van uw onderneming. Start niet voordat u alle kansen en bedreigingen in kaart hebt. Solvid helpt u hier graag bij.

Lees meer

Welke Rechtsvorm past bij uw bedrijf? Solvid Ondernemen helpt u bij het kiezen van een geschikte rechtsvorm, waarmee u risico’s zoveel mogelijk inperkt.

Lees meer

De basis onder uw onderneming is uw eigen bedrijfsplan of ondernemersplan. Schakel de kennis en kunde van Solvid Ondernemen in voor een succesvolle start.

Lees meer

Wilt u meer uit uw bedrijf halen, samen sparren over uw bedrijfsvoering en deze optimaliseren? Maak een afspraak met onze adviseurs voor een quickscan en haal het maximale uit uw bedrijf!

Lees meer

Altijd al de ambitie gehad om voor uzelf te starten, maar nog geen concreet bedrijfsidee? Solvid begeleidt u hierin! Wij vertalen uw idee naar concrete plannen en naar een succesvolle onderneming.

Lees meer