Wil je een eigen bedrijf starten en ontvangt je een UWV uitkering? Dan helpen wij je graag. Solvid Ondernemen is een re-integratiebureau met als specialisme ondernemerschap. Wij hebben al veel ondernemers in heel Nederland geholpen met het opzetten van een eigen bedrijf. Hierbij halen we een 87% successcore. Onze coaching kost je vaak niets.

Uitkeringen

Schroom niet om jouw idee om een bedrijf te beginnen om te zetten in werkelijkheid, jouw uitkering kan je hierbij zelfs helpen. Net als Solvid Ondernemen. Hieronder tref je een aantal uitkeringen aan waar je wellicht onder valt, en de mogelijkheden.

WW-uitkering

Ontvang je een WW-uitkering en wil je voor jezelf beginnen? Voor mensen die een WW-uitkering ontvangen zijn er voldoende mogelijkheden om een eigen bedrijf te starten met medewerking van het UWV.

Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt? Aarzel dan niet en vul vrijblijvend het contactformulier in of bel naar ons kantoor op nummer 013-7115143.

WAJONG/WIA/WAO/ZW-uitkering

Heb je een Wajong, WIA, WAO of ZW-uitkering en wil je voor jezelf beginnen? Dan kan Solvid Ondernemen je in veel gevallen zelfs gratis helpen. Je krijgt begeleiding gedurende het hele traject van bedrijfsidee tot nazorg na de start.

Op dit moment slaagt 87% van de cliënten. Dus heb je een Wajong, WIA, WAO of ZW-uitkering en wil je jouw eigen onderneming starten, aarzel dan niet en neem contact met ons op middels onderstaand formulier. Voor elke uitkering en voor elke verschillende cliënt hebben wij een passende oplossing voorhanden. Je kunt ook zelf bellen naar nummer 013-7115143.

WWB-uitkering

Wil je een eigen bedrijf beginnen en heb je een uitkering in het kader van de participatiewet (vroeger WWB-uitkering genoemd en in de volksmond vaak bijstandsuitkering genoemd)? Solvid Ondernemen BV ondersteunt je bij het opzetten van een eigen bedrijf. De bijstandsuitkering is een uitkering geregeld op gemeenteniveau. Voor meer informatie hebben we speciaal voor deze doelgroep een aparte informatiepagina gemaakt. Je kunt deze vinden door hier te klikken.

Geen uitkering

Heb je geen uitkering, maar droom je er wel van om een eigen bedrijf te starten, dan kun je ook terecht bij Solvid Ondernemen. Ons team van adviseurs beschikt over de kennis en expertise om je gedurende het hele traject te begeleiden door middel van maatwerk. Op basis van jouw behoefte kunnen we ook een deeltraject inzetten om je te begeleiden bij elk specifiek aspect van het ondernemerschap. Wellicht kan jouw huidige werkgever hierin meedenken.

 

Een uitkering en Solvid Ondernemen, alleen maar meer kansen.

Neem voor een vrijblijvende en kosteloze intake waarin we je alles kunnen vertellen over onze dienstverlening vandaag nog contact met ons op. Dat kan, ongeacht jouw huidige situatie, via telefoonnummer 013-7115143 of vul het inschrijfformulier in. Wij staan je graag te woord.

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van ondernemerschap lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van je keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Een ondernemingsplan vormt het fundament van uw onderneming. Start niet voordat u alle kansen en bedreigingen in kaart hebt. Solvid helpt u hier graag bij.

Lees meer

Welke Rechtsvorm past bij uw bedrijf? Solvid Ondernemen helpt u bij het kiezen van een geschikte rechtsvorm, waarmee u risico’s zoveel mogelijk inperkt.

Lees meer

De basis onder uw onderneming is uw eigen bedrijfsplan of ondernemersplan. Schakel de kennis en kunde van Solvid Ondernemen in voor een succesvolle start.

Lees meer

Wilt u meer uit uw bedrijf halen, samen sparren over uw bedrijfsvoering en deze optimaliseren? Maak een afspraak met onze adviseurs voor een quickscan en haal het maximale uit uw bedrijf!

Lees meer

Altijd al de ambitie gehad om voor uzelf te starten, maar nog geen concreet bedrijfsidee? Solvid begeleidt u hierin! Wij vertalen uw idee naar concrete plannen en naar een succesvolle onderneming.

Lees meer