Onze klanten geven ons 5 van de 5 sterren
5/5

Wilco van den Hul

Adviseur

Regio

Specialisme

Meer informatie

Over

Ik ben Wilco van den Hul ben 44 jaar oud en ben woonachtig in Voorthuizen (de entree van de Veluwe). Daar woon ik samen met Manon, onze twee kinderen (Yara en Stijn) en een aantal dieren.

In mijn vrije tijd ben ik veel met sport bezig. Zelf doe ik aan mountainbiken en fitness. Ook kijk ik graag naar sport. Dat kan op tv (voetbal en F1) of langs het veld. Verder houd ik erg  van gamen, lekker koken en het opeten daarvan, kijken we graag naar cabaret en sla ik geen Marvel film over.

Vanuit de financiële dienstverlening ben ik de sportwereld ingerold. Ik heb meer dan 10 jaar een eigen sportschool gehad en heb mij gespecialiseerd in het coachen en trainen van klanten. Die kennis en ervaring wil ik graag bij Solvid ondernemen verder uitbouwen en in de praktijk brengen.

”Mensen activeren, motiveren en coachen is mijn passie! Als coach houd ik van een laagdrempelige aanpak waarbij openheid en gelijkwaardigheid hoog in het vaandel staan. Ik geef jou de nodige sturing, maar jij bent degene die het zelf moet doen! Samen gaan we op zoek naar jouw kansen en mogelijkheden en bouwen hier samen op verder. We gaan het dus niet proberen we gaan het gewoon doen!”

Samen met de klant onderzoeken wat wél kan en hoe we de kennis en vaardigheden van de klant zo optimaal mogelijk kunnen inzetten. Dat doen we door middel van onze persoonlijke aanpak en oprechte aandacht voor de klant. Werken met startende ondernemers en hun passie zorgt ervoor dat ik iedere dag weer met plezier aan het werk ga.

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs