Onze klanten geven ons 5 van de 5 sterren
5/5

Ronald Both

Adviseur

Regio

Alkmaar, Leeuwarden

Specialisme

Retail

Meer informatie

Over

Ik ben Ronald Both, geboren en getogen Noord-Hollander en samen met mijn vrouw en twee kinderen woonachtig in Akersloot. In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden. Sporten (en kijken naar) doe ik graag, evenals werken in de tuin en ook op een terrasje.  Ik kan ontzettend genieten van een avondje met familie of vrienden thuis aan de keukentafel onder het genot van een hapje, drankje en muziek.

Voor Solvid Ondernemen ben ik in Noord-Holland en Friesland werkzaam als adviseur en begeleid en coach startende ondernemers bij het opzetten van een succesvolle onderneming.  Ik heb ruime ervaring met het coachen en begeleiden van mensen die de weg naar het ondernemerschap op willen of hun onderneming een stap verder willen brengen. Mijn passie? Samen op onderzoek gaan naar datgene wat
er is, maar nog niet helemaal goed uit de verf komt en daar vervolgens concrete stappen in
zetten.

Mijn kracht zit in het enthousiasmeren en stimuleren van mensen en zo belemmerende overtuigingen te relativeren. De grootste voldoening haal ik uit dankbare en tevreden klanten.

De persoonlijke aanpak van Solvid Ondernemen, waarbij we de klant voorop stellen en niet kijken naar uren, is de reden geweest dat ik de stap heb genomen om Solvid Ondernemen ook in Noord-Holland en Friesland te introduceren.   

Kom in gesprek

Wil je weten hoe ik of een van mijn collega’s jou kan helpen bij het realiseren van jouw ondernemersdroom?

Delen

Andere adviseurs