Welke ondernemingsvorm past het beste bij jou?

De afgelopen jaren is het aantal ondernemers in Nederland flink toegenomen. Onder andere doordat steeds meer grote bedrijven een zogeheten flexibele schil inzetten en minder mensen in (vaste) loondienst nemen. Hierdoor worden steeds meer mensen die niet uit een echt ondernemersgezin komen genoodzaakt om zich bij de KvK te melden voor een inschrijving. Op dat moment moet men een keuze maken voor de rechtsvorm. Maar welke rechtsvorm past nu het beste bij je bedrijf? In een uitgebreid whitepaper benoemen we de voor- en nadelen van de verschillende meest voorkomende rechtsvormen.

Solvid Ondernemen werkt samen met diverse grote organisaties zoals banken, UWV en gemeenten. Daarnaast doen wij veel zaken met startende en gevestigde ondernemers, stichtingen, verenigingen en particulieren, met als centraal thema het ondernemerschap. Doordat wij op jaarbasis gemiddeld 350 ondernemers begeleiden hebben we een enorme expertise opgebouwd.

Download de whitepaper

ondernemingsvormen whitepaperBV? Eenmanszaak? VoF? Welke ondernemingsvorm past eigenlijk bij jouw plannen? In deze whitepaper benoemen we de voor- en nadelen van de verschillende meest voorkomende rechtsvormen. Zodat je weet welke ondernemingsvorm het meest geschikt is voor jouw nieuwe onderneming. Download hieronder de gratis whitepaper!

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van ondernemerschap lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van je keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Een ondernemingsplan vormt het fundament van uw onderneming. Start niet voordat u alle kansen en bedreigingen in kaart hebt. Solvid helpt u hier graag bij.

Lees meer

Welke Rechtsvorm past bij uw bedrijf? Solvid Ondernemen helpt u bij het kiezen van een geschikte rechtsvorm, waarmee u risico’s zoveel mogelijk inperkt.

Lees meer

De basis onder uw onderneming is uw eigen bedrijfsplan of ondernemersplan. Schakel de kennis en kunde van Solvid Ondernemen in voor een succesvolle start.

Lees meer

Wilt u meer uit uw bedrijf halen, samen sparren over uw bedrijfsvoering en deze optimaliseren? Maak een afspraak met onze adviseurs voor een quickscan en haal het maximale uit uw bedrijf!

Lees meer

Altijd al de ambitie gehad om voor uzelf te starten, maar nog geen concreet bedrijfsidee? Solvid begeleidt u hierin! Wij vertalen uw idee naar concrete plannen en naar een succesvolle onderneming.

Lees meer