Wilt u ook de grootste kans op succesvolle financiering?

Bij het aanvragen van ondernemerskrediet begeleidt Solvid Ondernemen al meer dan 15 jaar zowel startende als gevestigde ondernemers in het hele traject naar een succesvolle financiering. Van uw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot en met de aanvraag van financiering en de verwezenlijking van uw droom. Een financiële aanvraag van €10.000.- tot een aanvraag van vele miljoenen. Wij zijn ermee bekend!

Solvid Ondernemen is daarmee hét bureau voor succesvol ondernemerschap. Dit blijkt alleen al uit onze resultaten. Dat komt doordat Solvid Ondernemen als enige adviesbureau in de markt alle mogelijkheden in Nederland benut bij de aanvraag van de financiering. Hierbij kunt u denken aan banken, microfinanciering, investeerders, gemeenten, UWV, borgstellingsregelingen etc.

ondernemerskrediet microkrediet

Bedrijfsplan

Investeerders baseren zich bij hun keuze om ondernemerskrediet of een bedrijfslening te verstrekken voor een groot deel op het bedrijfsplan. Het bedrijfsplan of ook wel ondernemingsplan is een uiteenzetting van de toekomstplannen die de ondernemer heeft. Op basis van een uitgebreide marktanalyse zet je vervolgens uiteen welke kansen en bedreigingen er op je pad komen en hoe je hier op in wenst te spelen. Solvid Ondernemen ondersteunt u bij het opstellen van de plannen door u het schrijfwerk uit handen te nemen, een klankbord te zijn waarop u uw ideeën kunt toetsen en een kompas biedt om de juiste koers uit te zetten.

Financieel plan

Een financieel plan zorgt voor een aanzienlijk hogere kans op het verkrijgen van financiering. Daarnaast geeft het u meer inzicht in uw eigen onderneming. Aan de hand van uw privé vermogen, -inkomsten en -uitgaven, maken we een investeringsprognose, liquiditeitsprognose, exploitatieprognose en aflossingsplan en bekijken we of uw onderneming rendabel zal zijn. De aandachtspunten nemen we tijdens een persoonlijk gesprek met u door.

Financiering aanvragen?

Mocht u meer informatie willen ontvangen over het opstellen van een bedrijfsplan en financieringsplan of andere producten die Solvid Ondernemen aanbiedt kunt u vrijblijvend het contactformulier op deze pagina invullen. Bellen naar 013-7115143 kan natuurlijk ook, we maken direct een afspraak met u.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsfinanciering lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van uw keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Sinds 2008 is het mogelijk in Nederland om gebruik te maken van microfinanciering. Weten of u in aanmerking komt? Lees alle ins en outs van deze regeling.

Lees meer

De financieringsscan van Solvid vertelt u precies waar u aan toe bent. Komt u in aanmerking voor bedrijfsfinanciering? Doe de scan!

Lees meer

Sinds 2002 is het Solvid Ondernemen vrijwel altijd gelukt een bedrijfslening voor haar klanten te verzorgen. Ons slagingspercentage ligt op 89%.

Lees meer

Heb u als startende ondernemer financiering nodig? Solvid helpt u bij het opstellen van een financieel plan, zodat u meer kans maakt op een krediet.

Lees meer

Een gedegen financieringsplan is de financiële handleiding binnen uw bedrijf. Het moet de bijbel zijn waarop u drijft. Solvid Ondernemen helpt u hier graag bij.

Lees meer