Wilt jij ook de grootste kans op succesvolle financiering?

Al sinds 2002 begeleidt Solvid Ondernemen startende- en bestaande ondernemers in het hele traject naar een succesvolle financiering; van jouw idee naar een solide onderbouwing op papier, tot en met de aanvraag van financiering en de verwezenlijking van jouw droom. Een ondernemerskrediet van €10.000.- tot een aanvraag van vele miljoenen, wij zijn ermee bekend!

Solvid Ondernemen is daarmee hét bureau voor succesvol ondernemerschap. Dit blijkt alleen al uit onze resultaten. Wij hebben al vele ‘onmogelijke’ financieringsaanvragen toch succesvol gefinancierd. Dat komt doordat Solvid Ondernemen als enige adviesbureau in de markt alle mogelijkheden in Nederland benut bij de aanvraag van de financiering. Hierbij kun je denken aan banken, microfinanciering, crowdfunding, factoring, leasing, private investeerders, kredietunies, gemeenten, UWV, borgstellingsregelingen etc.

Ook het combineren van meerdere financieringsvormen, het zogenaamde ‘stapelen’, is iets dat we vandaag de dag steeds vaker zien. Ook hier zijn de adviseurs van Solvid Ondernemen mee bekend, waardoor zij ook op dit vlak passend advies uitbrengen en jouw kans op succes vergroten.

 

ondernemerskrediet microkrediet

Bedrijfsplan

Investeerders baseren zich bij hun keuze om een krediet of lening te verstrekken voor een groot deel op het bedrijfsplan. Het bedrijfsplan, ofwel ondernemingsplan, is een uiteenzetting van de toekomstplannen die jij als ondernemer hebt. Op basis van een uitgebreide marktanalyse zet je vervolgens uiteen welke kansen en bedreigingen er mogelijk op je pad komen en hoe je hier op in wenst te spelen. Solvid Ondernemen ondersteunt je bij het opstellen van dit plan: niet alleen door het volledige schrijfwerk uit handen te nemen, maar ook door een klankbord te zijn waarop je jouw  ideeën kunt toetsen en een kompas te bieden zodat je de juiste koers kunt bepalen.

Financieel plan

Bij een bedrijfsplan hoort ook een cijfermatige onderbouwing; het financieel plan. Vanwege de complexiteit is niet iedereen direct in staat om een gedegen financieel plan op te stellen. Een dergelijk plan behelst vele facetten waarvan je er niet één over het hoofd mag zien. Vele kritische ogen bekijken het financieel plan na jou en beoordelen hierop jouw financieringsaanvraag.

Het financieel plan geeft meer inzicht in de cijfers achter jouw eigen onderneming. De voornaamste componenten van een financieel plan zijn de investeringsprognose, liquiditeitsprognose, exploitatieprognose en het aflossingsplan. Een professioneel financieel plan zorgt voor een aanzienlijk hogere kans op het verkrijgen van financiering.

Financiering aanvragen?

Wil je vrijblijvend meer informatie over het opstellen van een bedrijfsplan en financieringsplan of de andere producten die Solvid Ondernemen aanbiedt. Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Bellen naar 013-7115143 kan natuurlijk ook, we maken direct een afspraak met u.

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsfinanciering lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van je keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Sinds 2008 is het mogelijk in Nederland om gebruik te maken van microfinanciering. Weten of u in aanmerking komt? Lees alle ins en outs van deze regeling.

Lees meer

De financieringsscan van Solvid vertelt u precies waar u aan toe bent. Komt u in aanmerking voor bedrijfsfinanciering? Doe de scan!

Lees meer

Sinds 2002 is het Solvid Ondernemen vrijwel altijd gelukt een bedrijfslening voor haar klanten te verzorgen. Ons slagingspercentage ligt op 89%.

Lees meer

Heb u als startende ondernemer financiering nodig? Solvid helpt u bij het opstellen van een financieel plan, zodat u meer kans maakt op een krediet.

Lees meer

Een gedegen financieringsplan is de financiële handleiding binnen uw bedrijf. Het moet de bijbel zijn waarop u drijft. Solvid Ondernemen helpt u hier graag bij.

Lees meer