De Solvid Ondernemen Financieringsscan

Speciaal voor ondernemers (gevestigd en startend) hebben wij de financieringsscan ontwikkeld. Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor financiering vul dan hieronder de aanvraag in. Denk niet te snel dat u niet in aanmerking komt, er is veel meer mogelijk dan u denkt. De financieringsscan helpt ons de zoektocht naar de juiste investeerder in goede banen te leiden waardoor we meteen met de juiste partijen om tafel kunnen. Hierdoor heeft de aanvraag een grotere kans van slagen en kunnen wij vaak sneller een financiering rond krijgen.

Doe de gratis financieringsscan

De voordelen van de financieringsscan:

1. Snellere evaluatie. Door het invullen van de financieringsscan kunnen wij al snel zien waar voor u de beste mogelijkheden liggen. Na het invullen van de scan wordt binnen één werkdag contact met u opgenomen.

2. Weinig werk. Het invullen van de scan kost u slechts 2 minuten. U krijgt direct feedback en hoeft dus niet eerst volledige businessplannen op te leveren.

3. Ervaren adviseurs beoordelen uw aanvraag. Onze ervaren adviseurs hebben inmiddels vele honderden financieringsaanvragen behandeld en zijn bekend met ALLE mogelijke bedrijfsfinancieringsvormen.