Financieringsplan

Een gedegen financieringsplan is de financiële handleiding van jouw bedrijf. Het moet de koers zijn waarop je vaart. Geen beslissing kan genomen worden zonder het langs dit plan te leggen. Zo denken wij bij Solvid Ondernemen. Niet achteraf, maar vooraf bekijken hoe lang de polsstok is. Dan kunnen we ook berekenen hoe hoog we de lat kunnen leggen. We houden natuurlijk wel van een uitdaging, maar onverantwoorde risico’s gaan we graag uit de weg.

Een goed financieringsplan opstellen vergt veel cijfermatige kennis. Solvid Ondernemen is betrokken geweest bij 1000+ financieringsaanvragen en wij helpen je graag het plan goed op papier te krijgen. We houden hierbij rekening met jouw persoonlijke situatie, zoals privé uitgaven en inkomsten.

In ons financieringsplan nemen wij tevens de liquiditeitsprognose en exploitatieprognose mee voor de komende drie jaren en bereken wij de taakstellende omzet. Ook stellen wij een investeringsbegroting op en brengen wij de aflossingsverplichtingen duidelijk in kaart.

Doe de gratis financieringsscan

Een compleet financieringsplan

Een financieringsplan maken we niet alleen voor de onderneming als geheel. Ook investeringen in een nieuwe productielijn, het investeren in een nieuw product, huisvesting of personeel nemen we op in het financieringsplan. Voor al deze zaken hebben wij de financiële specialisten in huis die u kunnen bijstaan bij de ontwikkeling van het plan. Het financiële plan is de vertaling van jouw businessplan naar cijfers. Zeer belangrijk voor een potentiële investeerder en daarom een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. We ondersteunen je daarnaast bij de presentatie ervan aan de financiers en de uiteindelijke beoordeling van hun financieringsvoorstel. Zo ontzorgen we jou volledig gedurende het gehele traject.

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsfinanciering lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van je keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Sinds 2008 is het mogelijk in Nederland om gebruik te maken van microfinanciering. Weten of u in aanmerking komt? Lees alle ins en outs van deze regeling.

Lees meer

De financieringsscan van Solvid vertelt u precies waar u aan toe bent. Komt u in aanmerking voor bedrijfsfinanciering? Doe de scan!

Lees meer

Sinds 2002 is het Solvid Ondernemen vrijwel altijd gelukt een bedrijfslening voor haar klanten te verzorgen. Ons slagingspercentage ligt op 89%.

Lees meer

Heb u als startende ondernemer financiering nodig? Solvid helpt u bij het opstellen van een financieel plan, zodat u meer kans maakt op een krediet.

Lees meer

Een gedegen financieringsplan is de financiële handleiding binnen uw bedrijf. Het moet de bijbel zijn waarop u drijft. Solvid Ondernemen helpt u hier graag bij.

Lees meer