Financieringsplan

Een gedegen financieringsplan is de financiële handleiding binnen uw bedrijf. Het moet de bijbel zijn waarop u drijft. Geen beslissing kan genomen worden zonder het langs dit plan te leggen. Het klinkt misschien vreemd maar zo denken wij bij Solvid Ondernemen. Niet achteraf maar vooraf bekijken hoe lang de polsstok is. Dan kunnen we ook berekenen hoe hoog we de lat kunnen leggen. We houden natuurlijk wel van een uitdaging maar gaan graag het risico uit de weg.

Komt u in aanmerking voor financiering? 

Een compleet financieringsplan

Een financieringsplan maken we niet alleen voor de onderneming als geheel. Ook investeringen in een nieuwe productielijn, het investeren in een nieuw product, huisvesting of personeel nemen we op in het financieringsplan. Voor al deze zaken hebben wij de financiële specialisten in huis die u kunnen bijstaan bij de ontwikkeling van het plan. Het financiële plan is de vertaling van uw businessplan naar cijfers. Zeer belangrijk voor een potentiële investeerder en daarom een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. We ondersteunen u daarnaast bij de presentatie ervan aan de financiers en de uiteindelijke beoordeling van hun voorstellen. Zo ontzorgen we u compleet gedurende het gehele traject.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsfinanciering lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van uw keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Sinds 2008 is het mogelijk in Nederland om gebruik te maken van microfinanciering. Weten of u in aanmerking komt? Lees alle ins en outs van deze regeling.

Lees meer

De financieringsscan van Solvid vertelt u precies waar u aan toe bent. Komt u in aanmerking voor bedrijfsfinanciering? Doe de scan!

Lees meer

Sinds 2002 is het Solvid Ondernemen vrijwel altijd gelukt een bedrijfslening voor haar klanten te verzorgen. Ons slagingspercentage ligt op 89%.

Lees meer

Heb u als startende ondernemer financiering nodig? Solvid helpt u bij het opstellen van een financieel plan, zodat u meer kans maakt op een krediet.

Lees meer

Een gedegen financieringsplan is de financiële handleiding binnen uw bedrijf. Het moet de bijbel zijn waarop u drijft. Solvid Ondernemen helpt u hier graag bij.

Lees meer