De basis onder je onderneming is jouw eigen bedrijfsplan. Hierin dien je alle facetten van het bedrijf te beschrijven, van product tot jouw eigen drive en motivatie. Te vaak maken we mee dat ondernemers starten zonder vooraf alle positieve maar zeker ook de negatieve kanten van het eigen bedrijf of het ondernemerschap te hebben bekeken.

Een bedrijfsplan schrijven

Het schrijven van een bedrijfsplan is niet makkelijk als je dit nog nooit gedaan heeft. Bedrijfsplannen kunnen te algemeen zijn, maar ook verzanden in te veel details. Welke informatie dient beschreven te worden, wat is minder relevant en welke kansen en bedreigingen zijn er vanuit de markt? Onze adviseurs schrijven op jaarbasis honderden plannen en weten derhalve precies de spijker op de kop te slaan. En dat is belangrijk als je de investerende partij wil overtuigen een financiering te verstrekken. Maar ook voor jezelf als ondernemer om de juiste koers te houden en een leidraad te hebben om op terug te vallen.

bedrijfsidee solvid bedrijfslening

Maatwerk

Door je te onderscheiden van de concurrentie wordt een bedrijf succesvol. Dit betekent echter ook dat ieder bedrijf uniek is en dus is ook elk bedrijfsplan uniek. Om een goed onderbouwd bedrijfsplan op te stellen, moeten we het de aandacht geven die het nodig heeft. Daarom begeleiden we elk traject op basis van maatwerk. We bieden geen klassikale of online invuloefeningen, maar één op één gesprekken met een vaste adviseur die je altijd kunt bereiken voor vragen. Wij nemen desgewenst ook al het schrijfwerk voor je uit handen. Deze persoonlijke benadering is één van de belangrijkste pijlers van de dienstverlening van Solvid Ondernemen.

Verhoog je kans op financiering

Vanzelfsprekend is het bedrijfsplan van kwalitatief hoog niveau, zodat de kans op een financiering toeneemt. Solvid Ondernemen kan je ook begeleiden bij het verkrijgen van de financiering. Wij gebruiken daarbij alle mogelijke vormen van bedrijfsfinanciering die er zijn in Nederland.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het formulier hiernaast in en stel een vraag of neem contact op met ons op 013-7115143. Je hebt altijd recht op een vrijblijvend adviesgesprek waar geen kosten aan zijn verbonden zodat we het traject precies op maat kunnen afstemmen om een optimale successcore te behalen.

 

team solvid ondernemen

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van ondernemerschap lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van je keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Een ondernemingsplan vormt het fundament van uw onderneming. Start niet voordat u alle kansen en bedreigingen in kaart hebt. Solvid helpt u hier graag bij.

Lees meer

Welke Rechtsvorm past bij uw bedrijf? Solvid Ondernemen helpt u bij het kiezen van een geschikte rechtsvorm, waarmee u risico’s zoveel mogelijk inperkt.

Lees meer

De basis onder uw onderneming is uw eigen bedrijfsplan of ondernemersplan. Schakel de kennis en kunde van Solvid Ondernemen in voor een succesvolle start.

Lees meer

Wilt u meer uit uw bedrijf halen, samen sparren over uw bedrijfsvoering en deze optimaliseren? Maak een afspraak met onze adviseurs voor een quickscan en haal het maximale uit uw bedrijf!

Lees meer

Altijd al de ambitie gehad om voor uzelf te starten, maar nog geen concreet bedrijfsidee? Solvid begeleidt u hierin! Wij vertalen uw idee naar concrete plannen en naar een succesvolle onderneming.

Lees meer