Bedrijfsoptimalisatie is het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dat klinkt logisch, toch wordt er bij veel bedrijven, mede ingegeven door de drukte van alle lopende zaken, niet vaak bij stil gestaan of alle gedane investeringen (in zowel tijd als geld) wel het beoogde resultaat bereiken. Door het bieden van originele en doeltreffende oplossingen zorgen wij dat u het maximale uit uw bedrijf haalt of gaat halen. Een prachtige manier om samen weer eens goed naar uw bedrijf te kijken en alle doelstellingen tegen het licht te houden.

Heeft u het idee dat nog niet alles binnen uw bedrijf is geoptimaliseerd en dat er verbeteringen mogelijk zijn wat betreft omzet en/of kosten? Hoe is uw marketing opgezet, wanneer heeft u voor het laatst kritisch naar uw leveranciers gekeken, weet u waar de concurrentie op dit moment mee bezig is en hanteert u nog wel de juiste prijs?

Quickscan

Tijdens een serie gesprekken met onze adviseurs gaan we door middel van een quickscan kijken naar uw huidige situatie en naar verbeterpunten voor uw organisatie en uw bedrijf. Ook brengen we uw financiële situatie duidelijk in kaart. In de praktijk leidt dit al snel tot kostenbesparingen. Uit deze scan volgen actiepunten die in een aantal vervolgsessies zullen worden weggewerkt. Uiteindelijk zit u weer op koers en doen onze adviseurs een aantal aanbevelingen voor de middellange en langere termijn.

Wilt u graag uw bedrijfsvoering geoptimaliseerd zien dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend en kosteloos eerste adviesgesprek om de mogelijkheden door te spreken. U kunt daarvoor nevenstaand contactformulier invullen of bellen naar 013-7115143.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ondernemerschap lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van uw keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Een ondernemingsplan vormt het fundament van uw onderneming. Start niet voordat u alle kansen en bedreigingen in kaart hebt. Solvid helpt u hier graag bij.

Lees meer

Welke Rechtsvorm past bij uw bedrijf? Solvid Ondernemen helpt u bij het kiezen van een geschikte rechtsvorm, waarmee u risico’s zoveel mogelijk inperkt.

Lees meer

De basis onder uw onderneming is uw eigen bedrijfsplan of ondernemersplan. Schakel de kennis en kunde van Solvid Ondernemen in voor een succesvolle start.

Lees meer

Wilt u meer uit uw bedrijf halen, samen sparren over uw bedrijfsvoering en deze optimaliseren? Maak een afspraak met onze adviseurs voor een quickscan en haal het maximale uit uw bedrijf!

Lees meer

Altijd al de ambitie gehad om voor uzelf te starten, maar nog geen concreet bedrijfsidee? Solvid begeleidt u hierin! Wij vertalen uw idee naar concrete plannen en naar een succesvolle onderneming.

Lees meer