Bedrijfsoptimalisatie is het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dat klinkt logisch. Toch staan veel ondernemers, mede door de drukte van alle lopende zaken, er vaak niet bij stil of alle gedane investeringen (in zowel tijd als geld) wel het beoogde resultaat bereiken. Door het bieden van originele en doeltreffende oplossingen zorgen wij dat je het maximale uit jouw bedrijf haalt of gaat halen. Een prachtige manier om samen weer eens goed naar je bedrijf te kijken en alle doelstellingen tegen het licht te houden.

Heb je het idee dat nog niet alles binnen jouw bedrijf is geoptimaliseerd en dat er verbeteringen mogelijk zijn betreffende het vergroten van de omzet en/of verlagen van de kosten? Hoe is je marketing opgezet, wanneer heb je voor het laatst kritisch naar je leveranciers gekeken, weet je waar de concurrentie op dit moment mee bezig is en hanteer je nog wel de juiste prijs? Allemaal vragen waar we bij Solvid Ondernemen uitgebreid bij stil staan en die van belang zijn voor het vergroten van jouw winstgevendheid.

Quickscan

Tijdens een serie gesprekken met onze adviseurs gaan we door middel van een quickscan kijken naar jouw huidige situatie en naar verbeterpunten voor jouw organisatie. Ook brengen we jouw financiële situatie duidelijk in kaart. In de praktijk leidt dit al snel tot kostenbesparingen. Uit deze scan volgen actiepunten die in een aantal vervolgsessies zullen worden weggewerkt. Uiteindelijk zit je weer op koers en doen onze adviseurs een aantal aanbevelingen voor de middellange en langere termijn.

Wil je graag jouw bedrijfsvoering geoptimaliseerd zien neem dan contact op voor een vrijblijvend en kosteloos eerste adviesgesprek om de mogelijkheden door te spreken. Je kunt daarvoor nevenstaand contactformulier invullen of bellen naar 013-7115143

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van ondernemerschap lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van je keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Een ondernemingsplan vormt het fundament van uw onderneming. Start niet voordat u alle kansen en bedreigingen in kaart hebt. Solvid helpt u hier graag bij.

Lees meer

Welke Rechtsvorm past bij uw bedrijf? Solvid Ondernemen helpt u bij het kiezen van een geschikte rechtsvorm, waarmee u risico’s zoveel mogelijk inperkt.

Lees meer

De basis onder uw onderneming is uw eigen bedrijfsplan of ondernemersplan. Schakel de kennis en kunde van Solvid Ondernemen in voor een succesvolle start.

Lees meer

Wilt u meer uit uw bedrijf halen, samen sparren over uw bedrijfsvoering en deze optimaliseren? Maak een afspraak met onze adviseurs voor een quickscan en haal het maximale uit uw bedrijf!

Lees meer

Altijd al de ambitie gehad om voor uzelf te starten, maar nog geen concreet bedrijfsidee? Solvid begeleidt u hierin! Wij vertalen uw idee naar concrete plannen en naar een succesvolle onderneming.

Lees meer