Een bedrijfslening aanvragen

Als je op zoek bent naar een bedrijfslening dan ben je bij Solvid Ondernemen aan het juiste adres. Doordat Solvid Ondernemen als enige partij in Nederland gebruik maakt van alle mogelijke financieringsvormen voor bedrijven halen we hoge scoringspercentages. We laten geen mogelijkheid onbenut en we begeleiden je gedurende het hele traject. Hoe dat in zijn werk gaat lees je op deze pagina.

Intakegesprek

Om een eerste indruk te krijgen van jouw plannen nodigen we je graag uit bij ons op kantoor voor een eerste vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek. Wij geloven in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden en willen graag van jou, de ondernemer, persoonlijk het verhaal horen zodat we meteen de mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

Voorbereiding aanvraag

Ook tijdens de voorbereiding van de aanvraag staat persoonlijk contact voorop. Je krijgt één vast contactpersoon die je gedurende het gehele traject begeleidt en zoveel mogelijk ontzorgt. Onze adviseur stelt in overleg met jou de aanvraag op, waarbij wij al het schrijfwerk uit handen nemen. Daarna dienen we de aanvraag in bij alle mogelijk geïnteresseerde partijen.

Bedrijfslening aanvragen bedrijfslening

Financiering

Doordat we niet op één paard wedden, maar alle mogelijke opties benutten lukt het ons veel vaker en sneller om een bedrijfslening te bewerkstelligen. Nadat je akkoord gaat met de voorwaarden van de investeerder kun je meteen aan de slag.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt, of wil weten of ook jij in aanmerking komt voor een bedrijfslening. Onze adviseurs staan voor je klaar. Je kunt ons bereiken op 013-7115143 of door het contactformulier op deze pagina in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsfinanciering lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van je keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Sinds 2008 is het mogelijk in Nederland om gebruik te maken van microfinanciering. Weten of u in aanmerking komt? Lees alle ins en outs van deze regeling.

Lees meer

De financieringsscan van Solvid vertelt u precies waar u aan toe bent. Komt u in aanmerking voor bedrijfsfinanciering? Doe de scan!

Lees meer

Sinds 2002 is het Solvid Ondernemen vrijwel altijd gelukt een bedrijfslening voor haar klanten te verzorgen. Ons slagingspercentage ligt op 89%.

Lees meer

Heb u als startende ondernemer financiering nodig? Solvid helpt u bij het opstellen van een financieel plan, zodat u meer kans maakt op een krediet.

Lees meer

Een gedegen financieringsplan is de financiële handleiding binnen uw bedrijf. Het moet de bijbel zijn waarop u drijft. Solvid Ondernemen helpt u hier graag bij.

Lees meer