Uw bedrijfsidee

U heeft een goed idee. Het kan zijn dat u er al jaren mee loopt, of dat het juist kort geleden in een eureka moment tot u kwam. Nu bent u benieuwd hoe u dit bedrijfsidee het beste kan omzetten in een solide startende onderneming.  Daarvoor wordt Solvid Ondernemen al jaren ingeschakeld door individuele ondernemers maar ook door banken, gemeenten, UWV en overige samenwerkingspartners. Uw bedrijfsidee vertalen naar concrete plannen en uiteindelijk een succesvolle onderneming, dat is onze missie.

bedrijfsidee solvid bedrijfslening

In vertrouwen uitwerken dan de markt bestormen

Onze adviseurs werken op vertrouwelijke basis. Uw plannen worden eerst binnenskamers volledig uitgewerkt en pas op het moment dat u klaar bent om de markt te veroveren zetten we de stap naar de markt. Ook daarbij ondersteunen we u middels de door ons zelf ontwikkelde wetenschappelijk onderbouwde SOM-methode. Deze methode is gebaseerd op vele kleine, low budget, marketingacties die gezamenlijk een grote impact hebben op de omzet.

Nog geen concreet bedrijfsidee?

Altijd al de ambitie gehad om voor uzelf te starten, maar nog geen concreet bedrijfsidee? Solvid Ondernemen begeleidt u om hierin een beslissing te nemen. Tijdens een intensief gesprek zal gekeken worden naar de mogelijkheden voor u om voor uzelf te starten. Afhankelijk van interesses, achtergrond, ervaring en mogelijkheden zal gekeken worden naar een succesvol bedrijfsidee.

Mocht u graag vrijblijvend meer informatie over ons ontvangen of een kosteloos eerste adviesgesprek willen dan kunt u bellen met kantoor op 013-7115143 of u kunt ons contactformulier invullen dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

team solvid ondernemen

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ondernemerschap lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van uw keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Een ondernemingsplan vormt het fundament van uw onderneming. Start niet voordat u alle kansen en bedreigingen in kaart hebt. Solvid helpt u hier graag bij.

Lees meer

Welke Rechtsvorm past bij uw bedrijf? Solvid Ondernemen helpt u bij het kiezen van een geschikte rechtsvorm, waarmee u risico’s zoveel mogelijk inperkt.

Lees meer

De basis onder uw onderneming is uw eigen bedrijfsplan of ondernemersplan. Schakel de kennis en kunde van Solvid Ondernemen in voor een succesvolle start.

Lees meer

Wilt u meer uit uw bedrijf halen, samen sparren over uw bedrijfsvoering en deze optimaliseren? Maak een afspraak met onze adviseurs voor een quickscan en haal het maximale uit uw bedrijf!

Lees meer

Altijd al de ambitie gehad om voor uzelf te starten, maar nog geen concreet bedrijfsidee? Solvid begeleidt u hierin! Wij vertalen uw idee naar concrete plannen en naar een succesvolle onderneming.

Lees meer