Bruggen bouwen, wij zijn het fundament!

Solvid Ondernemen is de specialist op het gebied van re-integratie naar ondernemerschap. Dit doen wij voor zowel het UWV als diverse gemeenten. Heb je plannen om voor jezelf te beginnen dan kunnen wij je vaak kosteloos begeleiden gedurende het gehele traject. Wij begeleiden jou als ondernemer in wording bij alle vraagstukken die je maar hebt. Zoals de haalbaarheid van je ideeën, de financiële consequenties en wat het starten als zelfstandig ondernemer voor effect heeft op je uitkering.

De voordelen van Solvid Ondernemen

  • Maatwerk

Elk traject wordt op basis van maatwerk begeleid. Je krijgt persoonlijk contact met een vaste adviseur. Geen onlinemodules, geen klassikale begeleiding! Omdat elke ondernemer en elke onderneming uniek is.

  • Ervaring en specialisatie op re-integratie naar ondernemerschap.

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met re-integratie naar ondernemerschap. Het is onze specialisatie. We kunnen je helpen bij alle vraagstukken die je hebt bij de start of groei van jouw bedrijf. Daarbij houden we rekening met jouw wensen en voorkeuren.

  • Succesvol

Onze grote klanttevredenheid in combinatie met ons hoge slagingspercentage heeft geleid tot het maximaal aantal van vier sterren bij Blik op Werk. Hierdoor kunnen we met recht zeggen: Succesvol ondernemen begint bij Solvid Ondernemen!

team solvid ondernemen

Het eerste adviesgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Neem contact met ons op via 013-7115143 of vul het contactformulier op deze pagina in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van ondernemerschap lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van je keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Een ondernemingsplan vormt het fundament van uw onderneming. Start niet voordat u alle kansen en bedreigingen in kaart hebt. Solvid helpt u hier graag bij.

Lees meer

Welke Rechtsvorm past bij uw bedrijf? Solvid Ondernemen helpt u bij het kiezen van een geschikte rechtsvorm, waarmee u risico’s zoveel mogelijk inperkt.

Lees meer

De basis onder uw onderneming is uw eigen bedrijfsplan of ondernemersplan. Schakel de kennis en kunde van Solvid Ondernemen in voor een succesvolle start.

Lees meer

Wilt u meer uit uw bedrijf halen, samen sparren over uw bedrijfsvoering en deze optimaliseren? Maak een afspraak met onze adviseurs voor een quickscan en haal het maximale uit uw bedrijf!

Lees meer

Altijd al de ambitie gehad om voor uzelf te starten, maar nog geen concreet bedrijfsidee? Solvid begeleidt u hierin! Wij vertalen uw idee naar concrete plannen en naar een succesvolle onderneming.

Lees meer