Bruggen bouwen, wij zijn het fundament!

U wilt een cliënt (of bent natuurlijk zelf de cliënt) met een bedrijfsidee re-integreren naar zelfstandig ondernemerschap. Of wilt u een onderneming of bedrijfsidee laten toetsen op levensvatbaarheid. Bij Solvid Ondernemen doen we dit graag voor u. Solvid Ondernemen is al meer dan 10 jaar actief bezig met het reïntegreren van cliënten naar zelfstandig ondernemerschap. Tevens heeft Solvid Ondernemen in de loop der jaren veel trajecten uitgevoerd voor gemeenten.

Daarnaast kan Solvid Ondernemen u actief helpen bij het onderzoeken van ondernemerspotentieel uit uw bestand. Ondernemerschap kan namelijk voor een deel van uw cliënten een goed alternatief zijn om te kunnen voorzien in het eigen levensonderhoud. Een goede begeleiding bij het opzetten van een eigen bedrijf is dan ook noodzakelijk om de gewenste resultaten te behalen.

Begeleiding bij re-integratie nodig?

Solvid Ondernemen is een expert op het gebied van succesvol ondernemerschap. Mocht u interesse hebben in onze dienstverlening, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van Solvid Ondernemen:

  • Maatwerk

Elk traject wordt op basis van maatwerk begeleid. Persoonlijk contact met een vaste adviseur. Geen onlinemodules, geen klassikale begeleiding! Omdat elke ondernemer en elke onderneming uniek is.

  • Ervaring en specialisatie op re-integratie naar ondernemerschap.

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met re-integratie naar ondernemerschap. Het is onze specialisatie.

  • Succesvol

Met een klanttevredenheid die leidt tot 4 van de maximale 4 sterren bij Blik op Werk en een hoog uitstroompercentage kunnen wij met recht zeggen: Succesvol ondernemen begint bij Solvid Ondernemen.

team solvid ondernemenHet eerste adviesgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Neem contact met ons op op 013-7115143 of vul het contactformulier op deze pagina in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ondernemerschap lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van uw keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Een ondernemingsplan vormt het fundament van uw onderneming. Start niet voordat u alle kansen en bedreigingen in kaart hebt. Solvid helpt u hier graag bij.

Lees meer

Welke Rechtsvorm past bij uw bedrijf? Solvid Ondernemen helpt u bij het kiezen van een geschikte rechtsvorm, waarmee u risico’s zoveel mogelijk inperkt.

Lees meer

De basis onder uw onderneming is uw eigen bedrijfsplan of ondernemersplan. Schakel de kennis en kunde van Solvid Ondernemen in voor een succesvolle start.

Lees meer

Wilt u meer uit uw bedrijf halen, samen sparren over uw bedrijfsvoering en deze optimaliseren? Maak een afspraak met onze adviseurs voor een quickscan en haal het maximale uit uw bedrijf!

Lees meer

Altijd al de ambitie gehad om voor uzelf te starten, maar nog geen concreet bedrijfsidee? Solvid begeleidt u hierin! Wij vertalen uw idee naar concrete plannen en naar een succesvolle onderneming.

Lees meer