Re-organisatie

Veel bedrijven re-organiseren wel eens. Soms betekent dit dat er met minder mensen verder wordt gegaan dan er nu werken en dit kan dan tot gedwongen maar ook vrijwillig vertrek leiden. Typisch een moment waarop u gaat nadenken over de rest van uw carrière. Voor veel mensen ook een moment om alsnog die ene droom na te jagen: succesvol ondernemen. Solvid Ondernemen specialiseert zich in de ondersteuning van startende ondernemers.

Outplacement naar ondernemerschap

Kenmerkend aan het ondernemerschap is dat elk traject uniek is en dat veel mensen er nog niet veel ervaring mee hebben. Maar u hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Ondanks dat elk traject op basis van maatwerk wordt begeleidt kunnen we een aantal fasen identificeren die voor ieder outplacement traject belangrijk zijn.

  • Vrijblijvend eerste adviesgesprek. In eerste gesprek beoordelen we globaal uw plannen maar nog belangrijker uw motivatie. Voor ons is het belangrijkste facet van een onderneming de ondernemer. Daarnaast kunnen we beter een passend traject opstellen als we u al een keer gesproken hebben. We vinden het belangrijk dat de ondernemer ook bewust voor ons kiest.
  • Haalbaarheid. Zodra we aan de slag kunnen gaan we meteen de haalbaarheid toetsen. Dat betekent niet het afschieten van ideeën maar ze juist samen zo vorm geven dat met vertrouwen de stap naar ondernemerschap gezet kan worden.
  • Uitvoering. Uiteraard horen bij de uitvoering praktische zaken zoals administratie, belastingen, verzekeringen en dergelijke. Maar voor het runnen van een succesvolle onderneming is één zaak het belangrijkst, voldoende klanten. Met onze volledig zelfontwikkelde en wetenschappelijk onderbouwde SOM-methodiek helpen we de ondernemers deze horde te nemen.
  • Klankbord en nazorg. Bij Solvid Ondernemen betekent einde traject niet einde advies. De ondernemer kan altijd bij ons terecht om te klankborden en voor nazorg.

Neem vrijblijvend contact op

team solvid ondernemenBent u zich aan het oriënteren op zelfstandig ondernemerschap vanuit een loondienstsituatie of bent u een HR manager op zoek naar een partij die zich specialiseert in outplacement naar ondernemerschap?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 013-7115143, stuur een mail of vul ons contactformulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om te kijken hoe we u het beste kunnen vooruithelpen. Succesvol ondernemen begint bij Solvid Ondernemen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ondernemerschap lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van uw keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Een ondernemingsplan vormt het fundament van uw onderneming. Start niet voordat u alle kansen en bedreigingen in kaart hebt. Solvid helpt u hier graag bij.

Lees meer

Welke Rechtsvorm past bij uw bedrijf? Solvid Ondernemen helpt u bij het kiezen van een geschikte rechtsvorm, waarmee u risico’s zoveel mogelijk inperkt.

Lees meer

De basis onder uw onderneming is uw eigen bedrijfsplan of ondernemersplan. Schakel de kennis en kunde van Solvid Ondernemen in voor een succesvolle start.

Lees meer

Wilt u meer uit uw bedrijf halen, samen sparren over uw bedrijfsvoering en deze optimaliseren? Maak een afspraak met onze adviseurs voor een quickscan en haal het maximale uit uw bedrijf!

Lees meer

Altijd al de ambitie gehad om voor uzelf te starten, maar nog geen concreet bedrijfsidee? Solvid begeleidt u hierin! Wij vertalen uw idee naar concrete plannen en naar een succesvolle onderneming.

Lees meer