Ondernemerstest

Hoe ondernemend ben jij?

Test jouw ondernemersvaardigheden met de gratis online ondernemerstest. De test duurt ongeveer 15 minuten. Denk niet te lang over je antwoorden na, maar ga voor je eerste ingeving. Er is geen goed of fout. De test helpt je bij het vergroten van jouw zelfinzicht. Direct na het afronden van de test ontvang je de uitslag en weet je hoe ondernemend jij bent en wat jouw ondernemersprofiel is. Deze scan is niet alleen voor jezelf zinvol, het is een onmisbaar onderdeel van jouw ondernemersplan en helpt je bij het beschrijven van jouw sterke en zwakke punten.

Na de test weet jij:

  • Welk ondernemerstype jij bent
  • Waar jouw kansen liggen op het gebied van ondernemen
  • Wat jouw sterke en zwakke kanten zijn

Verbeteren van jouw ondernemersvaardigheden

Wij helpen jou bij het verbeteren van jouw ondernemersvaardigheden. Wat zijn jouw sterke kanten en jouw aandachtspunten? Waar liggen kansen voor jou als ondernemer? Wil jij een eigen bedrijf starten? Of heb je juist hulp nodig om jouw eigen onderneming naar een hoger plan te tillen? Dit bespreken we graag tijdens een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. Dit gesprek voeren we online, bij jou thuis of bij ons op kantoor. Ons doel is jouw succes, daarom zijn al onze trajecten op maat gemaakt. We maken een plan dat perfect bij jou, jouw persoonlijkheid, jouw wensen en jouw doelen past. Waar heb jij behoefte aan? We kunnen je ondersteunen bij het opstellen van een ondernemingsplan, een financieel plan of een marketingplan. Ook ondersteunen we bij een haalbaarheidsonderzoek. Kortom: wij kijken waar jij baat bij hebt en zijn pas tevreden als jij dat ook
bent.

Ruim 700.000 ondernemers gingen je voor en deden deze ondernemerstestDe test is ontwikkeld vanuit wetenschappelijke kennis en gebaseerd op basiselementen motivatie, persoonskenmerken, kwaliteiten, kennis en ervaring. Deze elementen zijn vervolgens vertaald naar essentiële kenmerken van succesvol ondernemerschap.