Een eigen bedrijf beginnen? Je staat er niet alleen voor!

Solvid Ondernemen begeleidt al jaren met veel succes ondernemers die hun eigen dromen verwezenlijken en daar voldoening uithalen en dus geld verdienen. Wij geloven dat met de juiste advisering en coaching elke ondernemer kans van slagen heeft. Solvid Ondernemen biedt persoonlijke aandacht en praktische ondersteuning op het moment dat jij dat nodig hebt. Met ons sta je als ondernemer nooit alleen.

Startende Ondernemer

Ben je een startende ondernemer, dan helpen wij je bij het opzetten van jouw eigen bedrijf. We gaan stap voor stap met je door het hele traject van ondernemerschap. We onderzoeken jouw idee, we toetsen de haalbaarheid, we helpen -indien nodig- bij het aanvragen van de financiering, we stellen samen een marketingplan op en begeleiden uiteindelijk bij de daadwerkelijke start van jouw succesvolle onderneming. Door onze jarenlange ervaring kunnen we snel inschatten of een idee haalbaar is en waar de kansen liggen. We denken hierbij altijd in mogelijkheden, niet in onmogelijkheden. Samen stellen we een passende strategie op, zodat je op het juiste moment van start kunt. Omdat we zelf ondernemend zijn, weten we hoe belangrijk passie en gedrevenheid zijn. Het is onze passie om jou te laten slagen.

Gevestigde ondernemer

Ben je een gevestigde ondernemer, dan ondersteunen en adviseren we je graag bij diverse vraagstukken. Ons team van Solvid Ondernemen staat in de startblokken om jou te begeleiden bij de zaken waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Wij helpen onder andere met verkrijgen van financiering, bedenken marktstrategieën die leiden tot meer klanten, verzorgen extra scholing en/of opleidingen die passen bij jouw bedrijf en jouw capaciteiten als ondernemer. Tevens begeleiden we ook bij praktische zaken zoals administratie, verzekeringen en kostenbesparingen. Wij nemen daarbij zoveel mogelijk werk uit handen zodat jij je kan richten op datgene waar jij goed in bent.

team solvid ondernemen

Waarom Solvid Ondernemen!

Door jarenlange praktijkervaring weten we dat maatwerk het beste werkt voor ondernemers. Als ondernemer ben je altijd druk en tijd is kostbaar. Door maatwerk te bieden, kijken we precies waar je onze hulp op dat moment het beste kunt gebruiken. Je verspilt geen tijd en energie met trajecten die op dat moment niet relevant zijn. Ons team gelooft in concrete en praktische hulp op het juiste moment. Dat betekent geen klassikale of online invuloefeningen, maar één op één gesprekken met een vaste adviseur die je altijd kunt bereiken voor vragen. Alleen op die manier kunnen we je op een goede en succesvolle manier begeleiden. Maatwerk is één van de belangrijkste pijlers van de dienstverlening van Solvid Ondernemen. Geen enkel traject is bij ons hetzelfde.

Sta niet alleen en informeer wat wij voor je kunnen betekenen. Vul hiernaast jouw gegevens in voor een vrijblijvende kennismaking of voor meer informatie. Of bel ons direct op 013-7115143. Ons team staat voor je klaar.

Wij bieden advies en coaching voor, tijdens en na de start van jouw bedrijf met o.a.:

  • Het opstellen en onderhouden van een ondernemingsplannen en financieringsplannen
  • Het vinden van nieuwe klanten
  • De aanvraag van een financiering
  • Het zoeken naar een (nieuwe) bedrijfslocatie
  • Het opstellen van een marketingplan
  • Het vergroten van je zakelijke netwerk
  • Het opstellen van de administratie
  • Strategisch advies over de toekomst van jouw onderneming

 

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van ondernemerschap lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van je keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Een ondernemingsplan vormt het fundament van uw onderneming. Start niet voordat u alle kansen en bedreigingen in kaart hebt. Solvid helpt u hier graag bij.

Lees meer

Welke Rechtsvorm past bij uw bedrijf? Solvid Ondernemen helpt u bij het kiezen van een geschikte rechtsvorm, waarmee u risico’s zoveel mogelijk inperkt.

Lees meer

De basis onder uw onderneming is uw eigen bedrijfsplan of ondernemersplan. Schakel de kennis en kunde van Solvid Ondernemen in voor een succesvolle start.

Lees meer

Wilt u meer uit uw bedrijf halen, samen sparren over uw bedrijfsvoering en deze optimaliseren? Maak een afspraak met onze adviseurs voor een quickscan en haal het maximale uit uw bedrijf!

Lees meer

Altijd al de ambitie gehad om voor uzelf te starten, maar nog geen concreet bedrijfsidee? Solvid begeleidt u hierin! Wij vertalen uw idee naar concrete plannen en naar een succesvolle onderneming.

Lees meer