Een eigen bedrijf beginnen? U staat er niet alleen voor!

Solvid Ondernemen begeleidt al jaren, en met veel succes, ondernemers die hun eigen dromen verwezenlijken en daar voldoening uithalen (en dus geld mee verdienen). Of u nu internationaal onderneemt of lokaal actief bent, het team van Solvid Ondernemen heeft kennis en ervaring met beide doelgroepen. Solvid Ondernemen staat in de startblokken om u te begeleiden bij de diverse zaken die u op uw pad kunt krijgen tijdens het ondernemen.

Wij kunnen u onder andere helpen met verkrijgen van diverse subsidies, verzorgen extra scholing en/of opleiding die passen bij uw bedrijf en uw capaciteiten als ondernemer. Maar denk ook aan praktische zaken als administratie en verzekeringen. Ook als uw onderneming een financieringsvraag heeft, kunnen wij u hierbij helpen: of het nu gaat om een krediet, of een lease voor machines.

Vul hiernaast uw gegevens in voor een vrijblijvende kennismaking of voor meer informatie. Of bel ons direct op 013-7115143. Ons team staat voor u klaar.

team solvid ondernemen

Succesvol ondernemen gaat verder met Solvid Ondernemen!

Ervaring wijst uit dat met de juiste advisering en coaching u als ondernemer meer kans van slagen hebt. Wij werken voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Ook als u wilt starten vanuit een WW uitkering, bijstandsuitkering of Wajong, WIA of ziektewet uitkering kunnen we u begeleiden. Wij hebben hiervoor specialisten aan boord die alle kennis in huis hebben over de mogelijkheden om vanuit een uitkeringssituatie te starten.

Wij bieden u advies en coaching voor, tijdens en na de start met o.a.:

  • Het opstellen en onderhouden van een ondernemingsplan
  • De aanvraag van een financiering
  • Het zoeken naar een, nieuwe, bedrijfslocatie
  • Het opstellen van een marketingplan
  • Het vergroten van uw zakelijke netwerk
  • Het opstellen van uw administratie
  • Strategisch advies over de toekomst van uw onderneming

 

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ondernemerschap lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van uw keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Een ondernemingsplan vormt het fundament van uw onderneming. Start niet voordat u alle kansen en bedreigingen in kaart hebt. Solvid helpt u hier graag bij.

Lees meer

Welke Rechtsvorm past bij uw bedrijf? Solvid Ondernemen helpt u bij het kiezen van een geschikte rechtsvorm, waarmee u risico’s zoveel mogelijk inperkt.

Lees meer

De basis onder uw onderneming is uw eigen bedrijfsplan of ondernemersplan. Schakel de kennis en kunde van Solvid Ondernemen in voor een succesvolle start.

Lees meer

Wilt u meer uit uw bedrijf halen, samen sparren over uw bedrijfsvoering en deze optimaliseren? Maak een afspraak met onze adviseurs voor een quickscan en haal het maximale uit uw bedrijf!

Lees meer

Altijd al de ambitie gehad om voor uzelf te starten, maar nog geen concreet bedrijfsidee? Solvid begeleidt u hierin! Wij vertalen uw idee naar concrete plannen en naar een succesvolle onderneming.

Lees meer