Kom jij ook in aanmerking voor financiering?

Financiering is één van de belangrijkste pijlers onder jouw onderneming. Sommige ondernemers financieren vanuit eigen vermogen, anderen zijn aangewezen op een externe financier. Om in aanmerking te komen voor een externe financiering is onder andere een gedegen financiële onderbouwing van het bedrijfsidee heel belangrijk. Als deze pijler niet stevig genoeg staat, is de kans groot dat externe financiers de aanvraag afwijzen. Dat willen wij voorkomen. Vul onze financieringsscan in voor een vrijblijvend advies over jouw mogelijkheden!

Financiering voor ondernemers sinds 2002

Solvid Ondernemer is dé partner bij ieder financieringsvraagstuk! Sinds 2002 ondersteunen wij ondernemers succesvol bij het aantrekken van start- of groeikapitaal.

Wij hebben in deze periode een groot netwerk opgebouwd van verschillende financiers. Naast reguliere bankfinanciering zijn we bekend met alternatieve financieringsvormen zoals microfinanciering, crowdfunding, leasing, factoring, fast lenders en private investeerders. Ook zijn we bekend met borgstellingregelingen, zoals de BMKB, en kredietregelingen vanuit gemeente en UWV.

Wil jij inzicht in jouw mogelijkheden voor financiering?

De adviseurs van Solvid Ondernemen hebben de kennis en expertise in huis om je passend advies én begeleiding te bieden richting álle mogelijkheden die het huidige financieringslandschap biedt. Wij werken volledig onafhankelijk om voor de ondernemer de beste voorwaarden te realiseren. Hierdoor maken we de juiste match met de meest geschikte partij(en). Neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag persoonlijk verder!

Solvid Ondernemen ondersteunt bij alle financieringsaanvragen. Onder andere voor:

  • Startersfinanciering; voor de financiering van kosten bij de start van je onderneming, bijvoorbeeld de aanschaf van inventaris of de waarborgsom voor de huur.
  • Voorraadfinanciering; voor de financiering van extra voorraad, een nieuwe collectie of inkoop voor een grote opdracht.
  • Herfinanciering;  voor het herfinancieren van bestaande schulden tegen betere voorwaarden of om verschillende schuldeisers om te zetten naar één investeerder.
  • Groeifinanciering; als je bedrijf harder groeit dan gepland en er is extra liquiditeit nodig voor bijvoorbeeld het aannemen van personeel.
  • Overbruggingsfinanciering; voor als de betalingstermijnen van je klanten te lang zijn om alles zelf voor te kunnen financieren.
  • Overige financieringen; sommige financieringsbehoeften passen niet in één van bovenstaande categorieën , of zijn juist een combinatie van enkelen. Geen probleem. Ook dan gaan we graag met je om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

 

Hoe verloopt de financieringsaanvraag?

Bij Solvid Ondernemen weten we dat onze klanten graag inzicht hebben in het proces van het aanvragen van financiering. Daarom hebben we een PDF opgesteld waarin alle stappen die wij samen met onze klanten doorlopen op een rijtje staan. Zo weet je waar je aan toe bent als je besluit een financieringsaanvraag bij ons te doen.

Meer informatie?

Wil je graag meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsfinanciering lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van je keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Sinds 2008 is het mogelijk in Nederland om gebruik te maken van microfinanciering. Weten of u in aanmerking komt? Lees alle ins en outs van deze regeling.

Lees meer

De financieringsscan van Solvid vertelt u precies waar u aan toe bent. Komt u in aanmerking voor bedrijfsfinanciering? Doe de scan!

Lees meer

Sinds 2002 is het Solvid Ondernemen vrijwel altijd gelukt een bedrijfslening voor haar klanten te verzorgen. Ons slagingspercentage ligt op 89%.

Lees meer

Heb u als startende ondernemer financiering nodig? Solvid helpt u bij het opstellen van een financieel plan, zodat u meer kans maakt op een krediet.

Lees meer

Een gedegen financieringsplan is de financiële handleiding binnen uw bedrijf. Het moet de bijbel zijn waarop u drijft. Solvid Ondernemen helpt u hier graag bij.

Lees meer