Komt u in aanmerking voor financiering?

Financiering is een van de belangrijkste pijlers onder uw onderneming. Het idee kan nog zo fantastisch zijn, zonder een gedegen financiële onderbouwing zal de onderneming geen lang leven beschoren zijn. Als deze pijler niet stevig genoeg is zult ook u snel tot de afvallers behoren. Dat willen we voorkomen. U kunt onze financieringsscan invullen voor een vrijblijvend advies over uw slagingskans.

Financiering voor ondernemers sinds 2002

Sinds 2002 is Solvid Ondernemen uw specialist in financieringsvraagstukken. Het lukt ons vrijwel altijd een gedegen financiering te verzorgen. Solvid Ondernemen heeft een groot netwerk opgebouwd, niet alleen bij banken maar ook bij alle andere mogelijke vormen van bedrijfsfinanciering! Daarnaast zijn we bekend met borgstellingregelingen zoals de BMKB en weten we de weg naar particuliere investeerders te vinden. Sterker nog, Solvid Ondernemen is de enige partij die van alle mogelijke vormen van bedrijfsfinanciering gebruik maakt.

Wilt u inzicht in uw mogelijkheden voor financiering?

Solvid Ondernemen ondersteunt bij alle financieringsaanvragen. Onder andere voor:

  • Startersfinanciering; voor de financiering van kosten bij de start van uw onderneming, bijvoorbeeld de aanschaf van inventaris of de waarborgsom voor de huur.
  • Voorraadfinanciering; voor de financiering van extra voorraad, een nieuwe collectie of inkoop voor een grote opdracht.
  • Herfinanciering;  voor het herfinancieren van bestaande schulden tegen betere voorwaarden of om verschillende schuldeisers om te zetten naar één investeerder.
  • Groeifinanciering; als je bedrijf harder groeit dan gepland en er is extra liquiditeit nodig voor bijvoorbeeld het aannemen van personeel.
  • Overbruggingsfinanciering; voor als de betalingstermijnen van uw klanten te lang zijn om alles zelf voor te kunnen financieren.
  • Overige financieringen; sommige financieringsbehoeften passen niet in één van bovenstaande categorieën , of zijn juist een combinatie van enkelen. Geen probleem. Ook dan gaan we graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Solvid Ondernemen heeft de kennis en expertise in huis om u aan de beste optie te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Natuurlijk helpen wij u graag persoonlijk!

Hoe verloopt uw financieringsaanvraag?

Bij Solvid Ondernemen weten we dat onze klanten graag inzicht hebben in het proces van het aanvragen van financiering. Daarom hebben we voor u een PDF opgesteld waarin alle stappen die wij samen met de klant doorlopen op een rijtje staan. Zo weet u waar u aan toe bent als u besluit een financieringsaanvraag bij ons te doen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bedrijfsfinanciering lees dan gerust verder door hieronder op het onderwerp van uw keuze te klikken.

Wilt u weten welke alternatieve mogelijkheden er voor u zijn om een passende bedrijfsfinanciering te realiseren? Lees dan nu verder!

Lees meer

Sinds 2008 is het mogelijk in Nederland om gebruik te maken van microfinanciering. Weten of u in aanmerking komt? Lees alle ins en outs van deze regeling.

Lees meer

De financieringsscan van Solvid vertelt u precies waar u aan toe bent. Komt u in aanmerking voor bedrijfsfinanciering? Doe de scan!

Lees meer

Sinds 2002 is het Solvid Ondernemen vrijwel altijd gelukt een bedrijfslening voor haar klanten te verzorgen. Ons slagingspercentage ligt op 89%.

Lees meer

Heb u als startende ondernemer financiering nodig? Solvid helpt u bij het opstellen van een financieel plan, zodat u meer kans maakt op een krediet.

Lees meer

Een gedegen financieringsplan is de financiële handleiding binnen uw bedrijf. Het moet de bijbel zijn waarop u drijft. Solvid Ondernemen helpt u hier graag bij.

Lees meer